Intendox LTD.
Emlak Danışmanı INTENDOX LTD
Telefon +905488550010 /

Newly built 2-bedroom flat with exchange title in Lapta, North Cyprus for sale, İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz

Satılık Daire - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 110,000

Newly built 2-bedroom flat with exchange title in Lapta, North Cyprus for sale, İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz Newly built 2-bedroom flat with exchange title in Lapta, North Cyprus for sale, İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz Newly built 2-bedroom flat with exchange title in Lapta, North Cyprus for sale, İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz
Newly built 2-bedroom flat with exchange title in Lapta, North Cyprus for sale, İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz Newly built 2-bedroom flat with exchange title in Lapta, North Cyprus for sale, İngilizce, Türkçe, Rusça konuşuyoruz

Hızlı Bakış

101evler İlan No #291257 İlan Tarihi 22/04/2023
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 65 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 1
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Kuzey Kıbrıs Lapta'da 65 metrekare yaşam alanına sahip 2 yatak odalı 1 banyolu daire satılıktır. Daire, üç katlı bir binanın birinci katında yer almaktadır ve ortak bir yüzme havuzuna ve geniş bir açık otopark alanına erişim sunmaktadır.


Önde gelen bir emlak şirketi olan Intendox Investments, bölgedeki yatırım fırsatlarını keşfetmek isteyenler için 3 günlük bir tur sunuyor.

Tur, katılımcılara bölgedeki çeşitli yatırım alanlarını ve mülkleri ziyaret etme, yerel pazar ve ekonomi hakkında bilgi edinme ve sektördeki uzmanlarla tanışma fırsatı sunacak.

Katılımcılar, bölgenin emlak piyasasını keşfetme ve yatırım süreci hakkında değerli bilgiler edinme şansına sahip olacaklar.

İster deneyimli bir yatırımcı olun ister bu alanda yeni olun, bu tur bölgenin yatırım fırsatlarını öğrenmek ve bilinçli yatırım kararları vermek için harika bir fırsat sunuyor.

3 günlük turda yerinizi ayırtmak veya Intendox Investments hakkında daha fazla bilgi edinmek için bugün bizimle iletişime geçin.


Notlar