Address Estate
Ofis Koordinatörü Pembe Yıldırım
Telefon +905488422555 / +905488422555

İSKELE BOĞAZDA SATILIK YAZLIK VEYA YATIRIMLIK DAİRELER

Satılık Daire - İskele, Boğaz, property-Details.north-cyprus

£ 142,000

İSKELE BOĞAZDA SATILIK YAZLIK VEYA YATIRIMLIK DAİRELER İSKELE BOĞAZDA SATILIK YAZLIK VEYA YATIRIMLIK DAİRELER İSKELE BOĞAZDA SATILIK YAZLIK VEYA YATIRIMLIK DAİRELER
İSKELE BOĞAZDA SATILIK YAZLIK VEYA YATIRIMLIK DAİRELER İSKELE BOĞAZDA SATILIK YAZLIK VEYA YATIRIMLIK DAİRELER

Hızlı Bakış

101evler İlan No #293304 İlan Tarihi 05/05/2023
Konum İskele, Boğaz Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 80 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ın yükselen yıldızı İskele bölgesinde,hayata geçirilen PROJEMİZ sizlere konforlu, lüks ve ayrıcalıklı bir yaşam deneyimi sunuyor.

başarısı ve kanıtlanmış işletim sistemi ile hızlı değer artışı, yüksek kira geliri ve yaşam kalitesinde yakaladığı başarılarıyla artık bir markaya dönüşmüş olan projemiz 365 gün tatil konsepti ile siz yatırımcılaryla buluştu.

stil ve konforun mükemmel dengesini sağlayacak şekilde tasarlanan proje studio, 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri ile zemin bahçe ve çatı dubleks daire tipleri ile her zevke hitap eden yaşam alanlarından oluşuyor.

PROJE Muhteşem peyzajı, büyük ortak yüzme havuzları, alışveriş caddesi, restoranlar, kapalı havuz, SPA, fitness, piknik alanı, tenis ve basketbol sahaları çok geniş bir sosyal yaşam alanı sunuyor. Akdeniz kıyılarına sadece 600 metre uzaklıkta bulunan projemiz bölgedeki en güzel plajlara kolay erişim sağlanabilecek bir lokasyonda hayata geçiyor.

Daha fazla bilgi almak için lütfen bizi arayınız veya direkt mesaj atınız:

Notlar