Blue Nest Luxury Property Advisors
Yetkili Veysel
Telefon +905338320861 / +905488662288

Muhteşem Sahil ve Dağ Manzaralı Güzel Özel Villa

Satılık Villa - Girne, Karaağaç, property-Details.north-cyprus

£ 469,000

Muhteşem Sahil ve Dağ Manzaralı Güzel Özel Villa Muhteşem Sahil ve Dağ Manzaralı Güzel Özel Villa Muhteşem Sahil ve Dağ Manzaralı Güzel Özel Villa
Muhteşem Sahil ve Dağ Manzaralı Güzel Özel Villa Muhteşem Sahil ve Dağ Manzaralı Güzel Özel Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #307121 İlan Tarihi 26/07/2023
Konum Girne, Karaağaç
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 170 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı    

Açıklama

Muhteşem sahil ve dağ manzarası ile güzel özel villa
Bu muhteşem villa, Karaağaç'ın sessiz köyünde, Kyrenia'ya kısa bir sürüş mesafesindedir. Malzeme bir kul-de-sac içinde yer almaktadır ve dağların, vadinin ve denizin heyecan verici manzarasına sahiptir.
Villa güzel bir şekilde yenilendi ve tüm yüksek spesifikasyonlar ile donatılmıştır. İlk katta geniş bir oturma odası, yemek alanı ve tam donanımlı mutfak bulunmaktadır. Ayrıca iki çift yatak odası ve bir ev banyo vardır.
Birinci kat, havuzlu bir duş ile ana yatak odasının yanı sıra kesintisiz manzaralı büyük bir terasta ev sahipliği yapmaktadır. Terasa dinlenmek ve muhteşem manzarayı keyfini çıkarmak için mükemmel bir yerdir.
Dışarıda, villa bir yüzme havuzu, bir gaz BBQ ve şarap soğutucu ile tuğla yapılmış kaplı bir bar ve sitrus ağaçları ile olgun bir bahçe vardır. Aynı zamanda iki araç için off-road kapalı otopark bulunmaktadır.
Villa güneş enerjisidir, böylece elektrik maliyeti hakkında endişelenmeden kırsal sakinliğin tadını çıkarabilirsiniz.
Bu, muhteşem bir konumda olağanüstü bir mülkiyet satın almak için nadir bir fırsat. Dinlenmek ve Kıbrıs'ın güzelliğinden zevk almak için bir yer arıyorsanız, o zaman bu villa sizin için mükemmel.

Mülkiyet AçıklamasıBu, muhteşem sahil ve dağ manzaralı olağanüstü yüksek spesifikasyonlu bir villa satın almak için nadir bir fırsat.Kul-de-sac başında yer alan bu Mükemmel Villa, dağ, vadide ve denizde çarpıcı bir manzara saklıyor.
Yüzey zemin
salonuYemek alanıMutfak, tam donmuş mavi yüksek parlaklık birimleri ile donatılmıştır2 Çift Kişilik Odaev banyoMerdiven depolama birimleri
İlk katMaster Yatak Odası On-Suite Duş Makinesi, Dış TerasaGeniş (52msq) Teras'a Gelen Kapı, Şaşırtıcı Kesintisiz Manzara
DışYüzme havuzu 8m x 4mGaz BBQ ve şarap soğutucu ile tuğla yapılmış kaplı barÇatı ile Teras BölgesiMasa ve oturma alanı ile kaplı pergolaBBQ yapımı yapılır.Özel Dış DuşCitrus Ağaçları Hakkında Bilgilerİki dış ahşap inşaat depolama tesisiEvin tüm elektrik gereksinimlerini besleyen çatıya güneş panelleri2 araç için kapalı otopark

ek özellikler
Air Conditioning BirimleriÇatı HayranlarıCartridge Log AteşMarmaris tüm alanlarda
mülkiyet özellikleriBahçeHava koşullarıBalkonBQQ Bölge / BölgeAraba parkıDağ Görünümüdeniz manzarasıÇatı TerasıgardıropPolatlıGüneş EnerjisiFırtınaAğaçlarB'yi de görmek için bugün bize ulaşın!

Notlar