Blanco Developments
Emlak Danışmanı Daria Akbaş
Telefon +903928244542 / +903928244583

Girne Arapköy'de Panoramik Manzaralı Lüks Villa

Satılık Villa - Girne, Arapköy, property-Details.north-cyprus

£ 350,000

Girne Arapköy'de Panoramik Manzaralı Lüks Villa Girne Arapköy'de Panoramik Manzaralı Lüks Villa Girne Arapköy'de Panoramik Manzaralı Lüks Villa
Girne Arapköy'de Panoramik Manzaralı Lüks Villa Girne Arapköy'de Panoramik Manzaralı Lüks Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #307868 İlan Tarihi 31/07/2023
Konum Girne, Arapköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 230 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Bu muhteşem 3 yatak odalı villa, resimsi Arapköy köyünde, Girne'ye sadece 20 dakika uzaklıkta yer almaktadır. Villa, denizin ve çevredeki doğanın nefes kesen panoramik manzarasına sahiptir ve bu da onu dinlenmek ve gevşemek için mükemmel bir yer haline getirmektedir.
Villada, her biri kendi en-suite banyosuna sahip olan ve aile ve misafirler için geniş alan sağlayan 3 geniş yatak odası bulunmaktadır. Villada ayrıca sıcak yaz günlerinde serinlemek için mükemmel olan özel havuzun yanı sıra sakinlerin keyif alabileceği ortak havuz ve ortak alanlar da bulunmaktadır.
Villa, modern yüzeyler ve yüksek kaliteli malzemelerle en yüksek standartlarda inşa edilmiştir. Açık plan yaşam alanı aydınlık ve ferah olup, bol miktarda doğal ışık alan ve muhteşem deniz manzarası sunan büyük pencerelere sahiptir.
Kuzey Kıbrıs'ın en güzel lokasyonlarından birinde lüks bir villaya sahip olmak için bu inanılmaz fırsatı kaçırmayın. Bir görüntüleme planlamak için bugün bizimle iletişime geçin!

Notlar