Cyprus Winsor - Investment Portfolio
Yetkili Laura Cooper
Telefon +905391137520 /

1,5 dönümlük güzel bahçelerde 5 yatak odalı rezidans

Satılık Villa - Girne, Ozanköy, property-Details.north-cyprus

£ 1,095,000

1,5 dönümlük güzel bahçelerde 5 yatak odalı rezidans 1,5 dönümlük güzel bahçelerde 5 yatak odalı rezidans 1,5 dönümlük güzel bahçelerde 5 yatak odalı rezidans
1,5 dönümlük güzel bahçelerde 5 yatak odalı rezidans 1,5 dönümlük güzel bahçelerde 5 yatak odalı rezidans

Hızlı Bakış

101evler İlan No #319377 İlan Tarihi 27/09/2023
Konum Girne, Ozanköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 360 m2
Oda Sayısı 5+2 Banyo 4
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Ozanköy'de 22 x 11m havuzlu, 5 yatak odalı, tam donanımlı bu muhteşem villa, bir buçuk dönümlük bahçelerin içinde, elektrikli kapıları ve 200m özel araba yolu ile yer almaktadır.
Bu, mükemmel durumda, büyük bir aile için mükemmel, birçok eğlence alanına sahip, tamamen özel bir ortamda, gerçekten özel bir rezidanstır. İhtiyaçlarınıza uyacak şekilde ev içinde tek yatak odalı müstakil bir personel odasını ayırma seçeneğini içerir.
Göz ardı edilmemesi gereken, Girne'ye, otellere, plajlara, mağazalara ve restoranlara kolay erişime sahip, ana Ozanköy otoyolundan sadece birkaç dakika uzaktayken mahremiyet ve konfor içinde saklanabilirsiniz.
2012-18 yılları arasında sahibinin tercihine bağlı olarak yeniden inşa edilen ve eklenen konaklama birimi, 360 m2'lik çok geniş bir iç alana dönüşmüştür ve birçok yaşam düzenlemesi seçeneği sunmaktadır.
Zemin katta evin ön tarafından büyük açık plana, iki seviyeli yaşam alanına ve konforlu bir aile oturma alanı ve geniş bir oturma alanı ile sonsuz pratik çalışma alanı ve depolama alanına sahip modern, tam donanımlı bir mutfağa giden giriş holü bulunmaktadır. mutfak adası. Bu alanda birçok büyük pencereden ve teraslara ve bahçelere açılan tam kapılardan bol miktarda ışık var.
Zemin katın batı tarafında, personel odaları için müstakil bir ek binayı tamamlamak üzere bir mini mutfak eklemek için mükemmel bir alana sahip bir yatak odası, banyo ve oturma odası bulunmaktadır. Aksi takdirde, burası alt katta bir süit, belki bir genç için çalışma odası ve özel alan veya misafir odası olarak işlev görebilir.
Mermer merdivenin tepesinde, oturma alanı veya ofis alanı için yeterli olan ve yatak odalarına giden geniş bir sahanlık bulunmaktadır. Sahanlığın doğu tarafında 2 adet çift kişilik yatak odası, duşakabinli geniş ve modern bir banyo ve ilave bir oturma odası/üçüncü yatak odası bulunmaktadır. Bu yatak odalarından birinde gömme dolap bulunmaktadır.
Sahanlığın batı tarafında, duşakabinli geniş, modern en-suite banyo ve geniş bir gömme dolap bulunan ana yatak odası bulunmaktadır. Bu odanın ayrıca zemin kata ve bahçelere çıkan harici merdivene gizli erişimi vardır.
Villanın dışında vakit geçirebileceğiniz veya eğlenebileceğiniz birçok alan bulunmaktadır. Büyük bir depo/atölye bulunmaktadır. Açık hava spor salonu. Güzelce bakımlı çimler. 22 metre uzunluğunda ve 11 metre genişliğinde, geniş teraslar ve daha fazla çim alanla çevrili, neredeyse yarı olimpik büyüklükte bir havuz. Oturma alanı ve masanın bulunduğu geniş, modern, kapalı bir bar alanı, ayrıca aşırı cömert bir açık hava mutfağı, barbekü ve yemek hazırlamak için tezgah alanı. Eve giden 200 m uzunluğundaki araba yolunun sonunda, elektrikli kapıların içinde oturmak için gölgeli alanlar sağlayan ağaçlar ve 2-3 araç park edecek alan bulunmaktadır.
Villa mükemmel durumdadır ve tüm mobilyalar dahildir.
Villanın özellikleri;
Her yerde sineklikler
Merkezi ısıtma
Tüm odalarda klima üniteleri
Her yerde mermer döşeme
Tamamen mobilyalı
Yüksek kaliteli cihazlarla donatılmış ultra modern mutfak
Aile boyu duş alanlı modern banyolar
2 yatak odasındaki gardıroplara girin
Açık mutfak
Açık hava barı ve eğlence alanı
22 x 11 metre açık havuz
Çim alanlı olgun bahçeler
Elektrikli kapılar
 
Tapu bireyseldir ve sahibinin adınadır.

Notlar