Blue Nest Luxury Property Advisors
Yetkili Veysel
Telefon +905338320861 / +905488662288

Deniz ve dağ manzarası ve çatı terası ile 2 yatak odalı penthouse

Satılık Penthouse - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 89,000

Deniz ve dağ manzarası ve çatı terası ile 2 yatak odalı penthouse Deniz ve dağ manzarası ve çatı terası ile 2 yatak odalı penthouse Deniz ve dağ manzarası ve çatı terası ile 2 yatak odalı penthouse
Deniz ve dağ manzarası ve çatı terası ile 2 yatak odalı penthouse Deniz ve dağ manzarası ve çatı terası ile 2 yatak odalı penthouse

Hızlı Bakış

101evler İlan No #326302 İlan Tarihi 02/11/2023
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 185 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 2

Açıklama

Mülk AçıklamasıKuzey Kıbrıs'ta nadir görülen bir yer – 360 derecelik panoramik çatı terası manzarası ile ön cephe penthouse mülkü, çalışan limanın yanında, barışçıl bir kapı alanında yerel dükkan ve restoranlardan kısa bir sürüş mesafesindedir.
Popüler Tatlisu'nun huzurlu, iyi bakımlı bir alanın önünde yer alan bu güzel daire – Kyrenia'dan doğuya 30 dakika yürüme mesafesinde – ideal bir konut ya da tatil evi olurdu.
Tesis 2. katta yer almaktadır. Açık planlı mutfak ve oturma alanına ön kapıdan girin – Fransız pencereleri ile güzel manzaralı yemek terası önünde. Mutfak penceresinde dağ manzarası var. İki yatak odasına doğru bir koridor – her iki yatak oda da havuz, liman bayı ve dağlara doğrudan bakacak şekilde konutun tüm uzunluğu boyunca yürürlüğe giren aynı büyük 30m2 balkonuna doğrudan açılıyor. İki banyo (bir ensuite ile ana yatak odası) ve ikinci bir banyo da bu koridordan erişilebilir.
Oturma alanından yola çıkarak, muhteşem manzarası olan yemek tarlasına yürüyerek gidebilirsiniz. Oradan, merdivenler 50m2 düz çatı terasına çıkıyor. Çatı terasının arka tarafında, Five Finger Dağı manzarası var. Ön tarafa, Kyrenia'ya kıyı çizgisi. Havuzlar güzel bir balıkçılık limanı ve küçük kumlu plajı ile kısa bir yürüyüş mesafesindedir.
Sabah erkenden eski bir taş kilisesinden geçerek marina bayına doğru yürüyün ve yerel balıkçılardan taze balık satın alın! Bu mülkiyetin benzersiz bir özelliği, yakın yerel tesislere kolay erişim ile çok güvenli, barışçıl bir ortamın kombinasyonudur. Kapalı alan 3 havuz, palmiye ağaçlarıyla güzel bahçeler ve havuz barı ve spor salonları ile iyi bakımlıdır. Yakınında kısa süreli sürüş mesafesinde restoranlar, garaj, saç dükkanı, DIY dükkanları ve büyük bir süpermarket var. 10-15 dakikalık bir sürüş mesafesinde güzel Karpaz Yarımadası'nın berbat kumlu plajlarına ulaşabilirsiniz. Ercan (20 mil) ve Larnaca Havalimanı (35 mil) da kuzey doğu kıyısının bu ucundan dağlar üzerinden dönen yeni yol ile kolayca erişilebilir.
ÖzelliklerKlimaBalkonBQQ Zone/ Area Araba parkı Toplumsal HavuzÇocuk Oyunları Yeraltı Dağ ManzarasıAkıllı Ev TeknolojisiDeniz manzarası Çatı TerasıMarina Bay Güneş batımı manzarası AğaçlarYerinde bakım

Notlar