AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

Huzurlu Bir Bölgede Özel Havuzlu 3 Yatak Odalı Villa

Satılık Villa - Girne, Karşıyaka, property-Details.north-cyprus

£ 219,999

Huzurlu Bir Bölgede Özel Havuzlu 3 Yatak Odalı Villa Huzurlu Bir Bölgede Özel Havuzlu 3 Yatak Odalı Villa Huzurlu Bir Bölgede Özel Havuzlu 3 Yatak Odalı Villa
Huzurlu Bir Bölgede Özel Havuzlu 3 Yatak Odalı Villa Huzurlu Bir Bölgede Özel Havuzlu 3 Yatak Odalı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #327245 İlan Tarihi 08/11/2023
Konum Girne, Karşıyaka
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 170 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Konforlu ve işlevsel bir yaşam alanı sunan bu iyi donanımlı villaya hoş geldiniz. İçeri girdiğinizde kendinizi evin farklı alanlarına erişim sağlayan geniş bir koridorda bulacaksınız.

Sağa döndüğünüzde, bol miktarda saklama alanına sahip, tam donanımlı ayrı bir mutfakla karşılaşacaksınız. Bu mutfak aynı zamanda yemek yemek için de kolaylıkla kullanılabilir ve iyi aydınlatılmış ve davetkar bir atmosfer sağlayan geniş pencereli ayrı bir güneşlenme odası/kış bahçesi tarzı odaya açılmaktadır. Bu güneşlenme odası/kış bahçesi, bol doğal ışığın tadını çıkarırken aile yemekleri için bir yemek alanı oluşturmak için ideal bir yerdir. Ayrıca kısa kış aylarında ayrı bir oturma alanı olarak kullanabileceğiniz harika bir alandır.

Oturma odasına geçtiğinizde ailenizle vakit geçirebileceğiniz oldukça geniş bir alan bulacaksınız. Büyük pencereler ve teras aydınlık ve havadar bir ortam sağlamaktadır. Oturma odasının terası, barbekü kurulumu ve dış mekan mobilyaları için alan sunarak burayı aile toplantıları ve temiz hava keyfi için harika bir mekan haline getiriyor. Ayrıca oturma odasında konforunuz için şömine ve klima bulunması kış ve yaz ayları için idealdir.

Bu villanın dikkat çeken yönlerinden biri de iç ve dış mekan yaşamının kusursuz entegrasyonudur. Oturma odası terası, bakımı kolay muhteşem bir bahçe alanına ve 8 x 4 metrelik özel bir yüzme havuzuna bağlanarak dinlenme ve dinlenme olanakları sağlar.

Üst katta iyi tasarlanmış üç yatak odası bulacaksınız. Bunlardan ikisi, depolama ihtiyaçlarınız için geniş gardıroplarla birlikte gelir. Yatak odaları 1 ve 2, dağların ve çevredeki yeşilliklerin muhteşem manzarasına sahip bir balkonu paylaşmaktadır. Üçüncü yatak odası, huzurlu bir dinlenme imkanı sunan, kendi özel balkonuna sahip bir en-suite banyodur.

Bu villa aynı zamanda özel otopark kolaylığı da sunarak araçlarınızın güvenli bir şekilde konaklamasını sağlar. Özenle tasarlanmış mekanları ve açık-kapalı yaşam kolaylığı ile bu villa size ve ailenize konforlu ve fonksiyonel bir yaşam ortamı sağlıyor. Kalıcı anılar yaratabileceğiniz ve hem iç hem de dış mekanda yaşamanın keyfini çıkarabileceğiniz bir yer.

Hem aile yaşamı hem de yatırım fırsatları için ideal bir mülk.

Bu mülk hakkında daha fazlasını keşfedin! Bize [email protected] adresinden e-posta yoluyla ulaşın veya 0090 548 829 32 31 numaralı telefondan bizi arayın. İhtiyacınız olan tüm bilgileri size sağlamak için buradayız.

Sorumluluk reddi

Bu ayrıntılar sağlanmıştır ve mülkün adil bir tanımını vermeyi amaçlamaktadır ancak doğruluğu garanti edilemez ve bir sözleşme teklifi teşkil etmez. Alıcılar mülk ve tapu senetleri konusunda kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülkte yer alan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve tapuyu kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için nitelikli bir kişi ayarlamasını öneririz.


Notlar