Acorn Cyprus
Broker Ella Acorn
Telefon +905338349200 /

Engelsiz Deniz Manzaralı, Güzel Sunumlu 2 Yatak Odalı Dubleks, Bahçeli

Satılık Daire - Girne, Bahçeli, property-Details.north-cyprus

£ 185,000

Engelsiz Deniz Manzaralı, Güzel Sunumlu 2 Yatak Odalı Dubleks, Bahçeli Engelsiz Deniz Manzaralı, Güzel Sunumlu 2 Yatak Odalı Dubleks, Bahçeli Engelsiz Deniz Manzaralı, Güzel Sunumlu 2 Yatak Odalı Dubleks, Bahçeli
Engelsiz Deniz Manzaralı, Güzel Sunumlu 2 Yatak Odalı Dubleks, Bahçeli Engelsiz Deniz Manzaralı, Güzel Sunumlu 2 Yatak Odalı Dubleks, Bahçeli

Hızlı Bakış

101evler İlan No #327688 İlan Tarihi 10/11/2023
Konum Girne, Bahçeli Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 85 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Acorn Estates, engelsiz deniz manzaralı ve doğrudan Akdeniz'e erişimi olan bu zarif bir şekilde tamamlanmış 2 yatak odalı 2 banyolu dubleks daireyi piyasaya sunmaktan mutluluk duymaktadır.

Mülke girdiğinizde, ankastre cihazlara sahip aydınlık ve havadar, açık plan bir oturma odası / mutfak ile karşılaşacaksınız. Oturma odası, geniş veranda kapılarından ve asma kattaki karakter pencerelerinden içeri dolan doğal ışıkla aydınlanmaktadır. Veranda kapıları doğrudan özel, kapalı, az bakım gerektiren bahçeye ve açık havada yemek yemek için ideal bir yer olan veranda alanına açılırken, mükemmel konumdaki mülkten ve deniz manzarasından en iyi şekilde yararlanır. Alt katta bulunan yatak odası ve WC, üst kattaki mahremiyetinizden ödün vermediğiniz için misafir ağırlamayı kolaylaştırır.

Üst katta güzel manzaralı büyük bir çift kişilik yatak odası ve büyük bir banyo bulunmaktadır. Mülk, tüm beyaz eşyalar dahil olmak üzere tamamen mobilyalı olarak piyasaya sunulmaktadır. Plaja sadece bir dakikalık yürüme mesafesindeki bu şık yarı müstakil dubleks daire, geleneksel tarzda bir Kıbrıs köy beldesinde yer almaktadır. Akdeniz'e bakarken dalgaların sesini dinleyin. Doğal yürüyüşlerle dolu korunaklı bir koyda yer almakla birlikte, çok popüler üç restoran / bara beş dakikalık yürüme mesafesindedir. Sadece 20 daireden oluşan ve her seferinde sadece bir avuç dolusu kişinin kaldığı bu butik tesiste bir yüzme havuzu alanı bulunmaktadır.

Girne dağları ve Akdeniz arasında yer alan Cry

Notlar