Tekce Overseas
Emlak Danışmanı Serhat Güner
Telefon +905495100707 / +902423245494

Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Tek Katlı Özel Havuzlu Villalar

Satılık Müstakil Ev - Gazimağusa, Mormenekşe, property-Details.north-cyprus

£ 305,000

Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Tek Katlı Özel Havuzlu Villalar Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Tek Katlı Özel Havuzlu Villalar Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Tek Katlı Özel Havuzlu Villalar
Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Tek Katlı Özel Havuzlu Villalar Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da Tek Katlı Özel Havuzlu Villalar

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331533 İlan Tarihi 30/11/2023
Konum Gazimağusa, Mormenekşe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Müstakil Ev
Metrekare 208 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Gazimağusa Yeni Boğaziçi'nde Müstakil Şık Tasarımlı Villalar

Kıbrıs adası, Akdeniz'in ve Ortadoğu'nun en modern ülkelerinden biridir. Dünya'nın en güvenli ülkeleri arasında gösterilen Kıbrıs yılın 300 günü güneşli havası, her ihtiyaca uygun yaşam tarzı, birbirinden güzel kumsalları ile sakinlerine huzur dolu bir hayat sunmaktadır. CittaSlow ünvanına sahip Yeniboğaziçi bölgesi, Gazimağusa (Famagusta) şehir merkezine bir kaç km uzaklıkta olmakla birlikte okullara, hastanelere, marketlere, tarihi ve turistlik yerlere ev sahipliği yapan şirin bir Akdeniz kasabasıdır.

Kuzey Kıbrıs Gazimağusa'da satılık villalar Yeni Boğaziçi merkezine 1.5 km, Yakındoğu Koleji'ne ve Yakındoğu Hastanesi'ne 4 km, İskele-Gazimağusa anayoluna 4,5 km, Salamis Antik Kenti ve Bedi's Plajı'na 5 km, Gazimağusa Devlet Hastanesi'ne 8 km, Doğu Akdeniz Üniversitesi'ne 9 km, Gazimağusa şehir merkezine 10 km, Pera MacKenzie Beach&Club'a 11 km, Ercan Havalimanı'na 43 km ve Larnaca Uluslararası Havalimanı'na 57 km uzaklıktadır.

Villalar sekiz tek katlı müstakil villadan oluşan toplam 2500 m² arsa üzerinde yer alan projededir. Projede villalar özel bahçe ve 24,3 m² özel yüzme havuzlarına sahiptir. Villaların bahçe kısmında üstü kapalı otopark ve barbekü alanı bulunmaktadır.

Villalarda biri ebeveyn banyolu olmak üzere üç yatak odası, açık-plan mutfak alanı ile bir birine entegre geniş bir şömineli oturma odası, kiler, çamaşır odası ve misafir tuvaleti yer almaktadır. Villalarda tüm zemin döşemeleri birinci sınıf işçiliğe sahip olup merkezi uydu sistemi, internet altyapısı, klima altyapısı gibi konfor artırıcı birçok özellik bulunmaktadır.


ECN-00355

Notlar