Luxury in the Sun Ltd
Emlak Danışmanı Mark Whitcher
Telefon +905338224132 / +447920057080

Esentepe'de Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa

Satılık Villa - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 329,000

Esentepe'de Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa Esentepe'de Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa Esentepe'de Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa
Esentepe'de Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa Esentepe'de Lüks 4 Yatak Odalı Deniz Manzaralı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #331744 İlan Tarihi 01/12/2023
Konum Girne, Esentepe
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 1000 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 3
Bina Yaşı 5 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

ESENTEPE GOLF SAHA ALANI - 180m2 LÜKS DENİZ MANZARALI VİLLA * ÖZEL ROMA SON HAVUZLU * 3 yıl önce inşa edilmiştir * Korineum Golf Sahası ve Özel Beach Club'a yakın * Her kattan deniz manzaralı, yüksek konum * Ebeveyn yatak odasından muhteşem panoramik seyir terası * TAPU SAHİBİNDEDİR ADI * KDV ÖDENMİŞTİR * Peyzajlı, ferah 1000 m2 arsa * Kolayca yönetilen olgun bahçeler * Yüksek kaliteli restorana yürüme * Her yerde ısıtma/soğutma klimaları * Tüm aletlerle birlikte mobilyalı olarak SATILIR * Yüksek kaliteli, modern mutfak * Zeytin ve keçiboynuzu ağaçlarıyla çevrili tarlaların sınırında özel konum * Tamamı kaliteli döşeme * Ebeveyn yatak odasına kadar en-suite duş banyosu * Üç banyo * Yatak odalarında tavandan tabana gardıroplar * Sun Valley Kapalı yüzme havuzu/eğlence kulübü yakında - yakında hazır *

ESENTEPE GOLF SAHASI ALANI - Korineum Beach Club'a yakın, muhteşem deniz ve kır manzaralı, 800 m2 özel arsa içinde yer alan, restoranlara ve birçok eğlence olanağına yakın lüks deniz manzaralı 4 yatak odalı villa.

Girne'den yaklaşık 20 dakika sonra sahil yolu boyunca ilerleyerek Tenis Akademisi ve üye olmayanlara açık fine dining restoranının bulunduğu Korineum Golf Kulübü'nün girişine ulaşıyorsunuz.

Bu girişin çok yakınında yüksek konumda başka bir özel yerleşim yolu bulunmaktadır ve bu lüks villa burada bulunmaktadır.

Bu mülkün tüm ortamı huzur, sakinlik ve rahatlamadan oluşmaktadır. Bahçeler, olgun Akdeniz çalıları ve ağaçlarıyla, doğal taş duvarlarla çevrelenmiş ve kolayca idare edilebilen çakıl, bordür ve kaldırımlarla döşenmesiyle özel bir özelliktir. Roma ucundaki havuz basamaklıdır ve yüksek kaliteli kaldırımlarla çevrilidir. Havuzun yakınında geleneksel bir barbekü bulunmaktadır.

Mülkiyet kuzeye, denize doğru bakmaktadır ve tüm katlardan deniz manzarası vardır, ancak özellikle ana katta kuzeye bakan tek katlı bir uzantı olan yaşam alanının üzerinde geniş bir panoramik çatı teras balkonuna sahip olan üst ana yatak odası seviyesinden deniz manzarası vardır. bina.

Mülkün batısında, Sun Valley bölgesine giden sakin yerleşim yolu bulunmaktadır ve burada yakında oluşturulacak olan kapalı havuz, spa ve eğlence merkezine gelecekte üye olma imkanı sunulmaktadır. Mülkün sağında birçok keçiboynuzu ve zeytin ağacının bulunduğu kırsal alan ve tarlalar bulunmaktadır. Bu konuda geliştirilecek bir planın olmadığı bizim anlayışımızdır.

Mülkiyetin yola açılan iki kapısı vardır: kapalı bir özel park alanı ve bir yaya kapısı; her ikisinde de ön kapıya çıkan merdivenler bulunmaktadır. Ayrıca park alanına açılan bir arka kapı da bulunmaktadır. Ön kapı, geniş yemek ve oturma alanlarının yanı sıra kavisli bir ön duvarın bulunduğu, bahçelere ve havuza bakan merkezi adaya sahip modern mutfak alanına ve havuza ve bahçelere inen basamaklarla küçük kemerli bir terasa sahip çok geniş oturma alanına hemen açılıyor. . Mutfakta geniş bir yelpazede yüksek kaliteli tezgah altı ve duvar üniteleri bulunur ve tüm aletlerle tam donanımlıdır.

Yaşam alanı boyunca alt katta iki yatak odası ve banyonun yanı sıra alt katta depolama alanı olan küçük bir salon ve park alanına açılan arka kapı bulunmaktadır.

Merdivenler yaşam alanının ötesinde, iki yatak odasının ve geniş sahanlıktan çıkan bir aile banyosunun bulunduğu en üst kata çıkıyor. Üst kattaki yatak odalarının her ikisi de deniz manzaralıdır ve kapıları devasa panoramik balkona açılmaktadır. Ana yatak odası oldukça geniştir ve sürgülü Fransız kapılar sağdaki bahçelere, havuza ve kırlara bakan balkona açılmaktadır. Balkon modern bir alüminyum/cam çerçeveye sahiptir. Ebeveyn yatak odasında ebeveyn duş odası bulunmaktadır.

Mülk, artık yüksek standartta olan ve Türkiye'nin denizaltı boru hattından gelen şebeke suyuna bağlıdır.

Sonuç olarak, bu geniş villa rahatlama, kalite ve lüks duygusunu sunuyor. Ya lüks bir tatil mülkü VEYA tüm yıl boyunca muhteşem bir rezidans olabilir.

ek detaylar

Teraslar: 65 m2

Ebeveyn Banyoları: 1

Özellikler

·        2 Katlı/Dubleks Mülkiyet

·        Kıyı Prime Mülkiyeti

·        Bahçe - Özel

·        Harika Kiralama Potansiyeli

·        Dağ tarafı

·        Park alanı

·        Restoran/Kafe

·        Tapu - Takas

·        Ödenen KDV

·        Klima (Isıtma/Soğutma)

·        ENGELLİ Dostu

·        Golf Mülkiyeti

·        Anahtar Hazır

·        Çevrimiçi Görüntüleme

·        Özel Havuz Fiyata Dahil

·        Deniz manzarası

·        Tapu HAZIR

·        Mağazalara/Restoranlara Yürüme Mesafesinde

·        Seramik Döşeme

·        Mobilyalı

·        İyi Standart Kaplama

·        dağ manzarası

·        Panoramik manzara

·        Yeniden satış

·        Karo Zeminler

·        Tapu Paylaşıldı

·        Beyaz eşya

 



Notlar