Property DMC
Yetkili Property DMC
Telefon +905338252096 / +905338252096

Karmi'de Muhteşem Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık 4+1 Lüks Villalar...

Satılık Villa - Girne, Karmi, property-Details.north-cyprus

£ 650,000

Karmi'de Muhteşem Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık 4+1 Lüks Villalar... Karmi'de Muhteşem Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık 4+1 Lüks Villalar... Karmi'de Muhteşem Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık 4+1 Lüks Villalar...
Karmi'de Muhteşem Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık 4+1 Lüks Villalar... Karmi'de Muhteşem Deniz ve Dağ Manzaralı Satılık 4+1 Lüks Villalar...

Hızlı Bakış

101evler İlan No #332559 İlan Tarihi 06/12/2023
Konum Girne, Karmi Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 344 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 4
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Karmi köyünün hemen yanı başında yer alan, farklı tip villaları ile lüks yapıdan bahçe tasarımıza, saunadan havuza, düşünebildiğiniz en rahat yaşamı sizin için tasarlıyor. Hayat boyu dağ ve deniz manzarası garantili, ağaçlar ve çiçekler içerisinde, huzurlu bir yaşamı hayal edin; daha sonra gözünüzü açın ve projesini inceleyin. Hayal ve gerçeğin buluştuğu yerde, evinizi tasarlıyor olacağız.

Lüks yaşamak rahatlık kavramı ile ilgili. lüks kavramı saunanızdan, dekorasyonuna, özel banyonuzdan kilerinize kadar düşünülmüş şekilde size sunuluyor. Tasarımınızı kişiselleştirme olanağını da düşünerek, size hayal ettiğiniz renkler içerisinde bir hayat sunuyoruz.

Tasarımı size göre yapılmış, uyandığınızda serin, ferah bir alana uyanmak en büyük hakkınız. 360 derece konumlandırmasıyla en güzel manzaraya hakim olmanız için, villa konumlandırmasını ve planlamayı ayrıntı düşünerek gerçekleştirdik.

Bir evin ağaçsız ve çiçeksiz olamayacağını biliyoruz. Bahçenizi en güzel şekilde yaratmanız için, size tasarım fırsatı sunuyor, doğada hayat kurma isteğinizi hayata geçiriyoruz.

4+1 EV

VRV SİSTEM

ELEKTRİKLİ OTO ŞARJ ÜNİTESİ

SOLAR SİSTEM ALTYAPISI

MERKEZİ ISITMA ALTYAPISI

TÜM DOLAPLAR HIGHGLOSS

ÇELİK ANA GİRİŞ KAPISI

SPİDER CAM KORKULUK

ROOF TERAS

ÇİFT ARAÇ KAPALI GARAJ

ŞÖMİNE

BARBEKÜ

FİREPİT

TÜM YATAK ODALARI EN SUITE

ALÜMİNYUM KONFOR ÇİFT CAM

KİLER ODASI

5×10 METRE HAVUZ

ÇELİK KAPSAM-AHŞAP KAPLI MERDİVEN


Notlar