ROYAL ESTATES
Emlak Danışmanı Louis Bloom
Telefon +905338214888 /

Girne Çatalköy'de kiralık bahçeli şömineli özel havuzlu bungalov

6 Ay Kiralık Bungalow - Girne, Çatalköy, property-Details.north-cyprus

£ 2,000

Girne Çatalköy'de kiralık bahçeli şömineli özel havuzlu bungalov Girne Çatalköy'de kiralık bahçeli şömineli özel havuzlu bungalov Girne Çatalköy'de kiralık bahçeli şömineli özel havuzlu bungalov
Girne Çatalköy'de kiralık bahçeli şömineli özel havuzlu bungalov Girne Çatalköy'de kiralık bahçeli şömineli özel havuzlu bungalov

Hızlı Bakış

101evler İlan No #333748 İlan Tarihi 13/12/2023
Konum Girne, Çatalköy
Durum 6 Ay Kiralık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 180 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Çatalköy sakin ortamında yer alan bu zarif kiralık Bungalov konfor, rahatlık ve huzurun mükemmel bir karışımını sunuyor. Üç geniş yatak odası ve iki modern banyoya sahip olan bu yakın zamanda yenilenmiş rezidans, çağdaş bir yaşam tarzı için özenle tasarlanmıştır.

Kapınıza sadece birkaç adım uzaklıkta tazeleyici bir dinlenme imkanı sunan, taşan bir yüzme havuzuyla lükse adım atın. Konut çevreleyen geniş arsa bahçesi, yeşillik ve mahremiyet dokunuşu katarak uyumlu bir vaha yaratmaktadır. İster açık havada sessiz bir akşam geçirmek, ister havuza serinletici bir dalış yapmak isteyin, bu Bungalov dinlenmek için pitoresk bir ortam sunmaktadır.

Konut , tüm olanaklara yakın stratejik bir konuma sahip olduğundan kolaylık parmaklarınızın ucundadır. Yaşam tarzınızın genel kalitesini artıran alışveriş merkezlerine, yemek seçeneklerine ve dinlenme tesislerine kolay erişimin keyfini çıkarın.

Bungalov , sorunsuz bir yaşam deneyimi sağlayan, tamamen yönetilen bir Konut. Pakete hem havuz hem de bahçe için düzenli bakım hizmetleri de dahil edilerek sakinlerin bakım endişesi yerine evlerinin keyfini çıkarmaya odaklanmalarına olanak sağlanıyor.

Bu anahtar teslimi kiralık Konut , konforlu ve sofistike bir yaşama kusursuz bir geçiş sunarak taşınmanıza hazırdır. Aylık kira bedeli 2000 £ olan bu Bungalov , Çatalköy sunduğu canlı yaşam tarzının tadını çıkarırken lüks içinde yaşamak için olağanüstü bir fırsat sunuyor. Bu titizlikle hazırlanmış Bungalov eviniz yapma şansını kaçırmayın.


Notlar