Cyprus Winsor - Investment Portfolio
Yetkili Laura Cooper
Telefon +905391137520 /

5 yatak odalı, korunaklı bahçeli ve özel havuzlu müstakil villa

Satılık Villa - İskele, Bahçeler, property-Details.north-cyprus

£ 289,950

5 yatak odalı, korunaklı bahçeli ve özel havuzlu müstakil villa 5 yatak odalı, korunaklı bahçeli ve özel havuzlu müstakil villa 5 yatak odalı, korunaklı bahçeli ve özel havuzlu müstakil villa
5 yatak odalı, korunaklı bahçeli ve özel havuzlu müstakil villa 5 yatak odalı, korunaklı bahçeli ve özel havuzlu müstakil villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #334184 İlan Tarihi 15/12/2023
Konum İskele, Bahçeler Tapu Türü Yabancı Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 275 m2
Oda Sayısı 5+2 Banyo 4
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu -    

Açıklama

3 katlı, 5 yatak odalı, 4 banyolu, geniş teraslı, özel havuzlu ve korunaklı bahçeli müstakil ev.
Mükemmel bir yerleşim bölgesinde yer alan bu görkemli 5 yatak odalı ev, kendi özel alanınızda huzurlu bir yaşam sunarken, tüm olanaklara ve Kuzey Kıbrıs'ın Doğu kıyı şeridindeki güzel kumsallara yakın konumdadır. Ev, ağaçlarla kaplı bir caddede, konuklar için cadde otoparkı ve kendi kapılı garaj yolunuzda özel park yeri ile anında kaldırım çekiciliğine sahiptir.
Gazimağusa'nın eski şehrine sadece 15 dakika uzaklıktaki ev, plaja da sadece 500 metre, popüler ve hareketli Long Beach bölgesi ve sakin sahil limanı Boğaz'a ise her yöne 5 dakika mesafededir. Larnaka havaalanına 1 saat, Ercan havaalanına da 1 saat.
Evin ön kapıları, en ilginç iki özellik tarafından aydınlatılan geniş ve aydınlık bir giriş salonuna açılıyor: size bakan kavisli merdivenin arkasında tam boy cam blok pencere ve yukarıdaki yuvarlak galeri sahanlığı, mobilya veya dekorasyon için geniş alan. sizin seçiminiz.
Sol tarafta iki takım katlanır çift kapı vardır. Biri yemek masası ve sandalyelerin bulunduğu tam donanımlı mutfağa, diğeri ise oturma alanına girmek için. Bu iki alan birbirine yarı açık olup, isteğe göre koridora ayrı ayrı kapatılabileceği gibi tamamen açık da yapılabilir.
Mutfakta tüm beyaz eşyalar (Amerikan tarzı buzdolabı dahil), geniş dolap alanı ve arka terasa açılan veranda kapıları bulunmaktadır.
Oturma odasında süslü bir şömine, yeni klima ünitesi, yüksek kaliteli mobilyalar ve ön terasa açılan veranda kapıları bulunmaktadır.
Giriş holünün sağında ısıtmalı havluluklu misafir tuvaleti bulunmaktadır.
Zemin kattaki konaklama yerini tamamlayan, alternatif olarak (5.) çift kişilik yatak odası olarak kullanılabilen, tamamen mobilyalı büyük bir ofis bulunmaktadır.
Geniş traverten merdiveni çıktığınızda, sevimli ve ilginç dairesel sahanlığa ulaşırsınız; ayrıca cam blok pencereden ve evin doğu tarafındaki (ön) tam pencereden çok ışık alır.
Öncelikle misafir odası evin ön tarafında çift kişilik yatak odası, gardıroplu ve teras kapılı 6 m2'lik ön balkona açılmaktadır.
Bunun yanında jakuzili küvet ve ısıtmalı havlu askısı bulunan geniş aile banyosu bulunmaktadır.
Ana yatak odasında ısıtmalı havlu askısına sahip en-suite duş odası bulunmaktadır. 6m2 balkona gömme dolaplar ve veranda kapıları mevcuttur.
İkinci çift kişilik yatak odası evin güneybatı köşesinde yer alır ve güneye bakan 4 m2'lik bir balkona açılan gardıroplar ve veranda kapıları vardır.
Evin ikinci katında yer alan dördüncü çift kişilik yatak odasına, 2. yatak odasının balkonundan harici bir döner merdivenle erişilmektedir. Burada 'ek'in her iki yanında 15 m2'lik iki büyük teras bulunmaktadır. Neredeyse müstakil olan bu alanın en-suite banyosu vardır ve her terasta mutlak mahremiyet vardır.
Dış mekan alanları oldukça özeldir; olgun bahçeler, meyve ağaçları ve çalılar komşu mülklerden uzaklaşmayı sağlar. 12 x 6m büyüklüğündeki havuz, güneşlenmek için seramik kaplı teraslarla çevrilidir ve güney ucundaki açık hava duşu, eve girmeden Akdeniz sıcağından serinleme sağlar.
Doğrudan arka bahçeye giden 2 araçlık kapalı bir araba yolu/garaj alanı bulunmaktadır. Bahçe ekipmanları için geniş bir depolama alanı ve gaz şişesi, hortum ve diğer kullanışlı eşyalar için daha küçük kapalı depolama alanları.
Arka teras oldukça cömert bir boyuttadır ve kalabalıklaşmadan rahatınız için bol miktarda dış mekan mobilyasıyla donatılabilir.
Evin, bahçelerin ve havuzun bakım hizmetleri çok uygun ücretlerle yerinde verilmektedir. Şebeke suyu ve çok büyük kapasiteli yer altı su depolama tankı bulunmaktadır.
Tamamı mermer (Traverten) döşeme
Her yerde sineklikler
Gazlı merkezi ısıtma
Tamamen mobilyalı
Beyaz eşyalar dahil
Özel Havuz
 
Başlık transfere hazır
74 Öncesi Türkçe Başlığı
Banka kredisine uygun

Notlar