COLDWELL BANKER MAXIMUM GİRNE
Emlak Danışmanı Özgen Görgüner
Telefon +905428515099 / +903928160858

Girne Esentepe Bölgesinde Denize Sıfır Satılık Stüdio Daire

Satılık Daire - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 99,500

Girne Esentepe Bölgesinde Denize Sıfır Satılık Stüdio Daire Girne Esentepe Bölgesinde Denize Sıfır Satılık Stüdio Daire Girne Esentepe Bölgesinde Denize Sıfır Satılık Stüdio Daire
Girne Esentepe Bölgesinde Denize Sıfır Satılık Stüdio Daire Girne Esentepe Bölgesinde Denize Sıfır Satılık Stüdio Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #335261 İlan Tarihi 21/12/2023
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 40 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 0
Eşya Durumu - Dairenin Katı 0

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ın Tartışmasız En İyi Projesi Casa Del Mare de mükemmel Konumdaki Stüdyo Daire
Akdeniz'in incisi Kuzey Kıbrıs'ta vizyon ve kalitenin öncüsü ve ülke genelinde ayrıcalıklı yaşam tarzlarının yaratıcısı olarak yeni bir yaşam tarzı olan yeni projesi olan ‘CASA DEL MARE’, Girne Esentepe'de hayata yeni ve lüks bir bakış açısı getiriyor. Dağ ve deniz tarafı olarak ortadan yol ile ikiye ayrılan projemizin bölümler arası ulaşımının alt geçit ile sağlanması planlanıyor. Kuzey Kıbrıs’ın Kuzey sahil şeridinde bulunan Esentepe bölgesi, Girne'ye 20 dakika, İskele'ye 30 dakika, Mağusa'ya 40 dakika, Ercan Havalimanına 40 dakika uzaklıktadır.
2 katlı 139 adet bloktan oluşan, 1.006 konutla her tarzdan yaşam stiline hitap ediyor.Adanın en güzel gün batımını izleyebileceğiniz projemizin deniz kenarında İskele Long-Beach bölgesinde de hizmet veren Pera Beach Club’ımız bulunacaktır. Denize sıfır, leziz yemekleri ve eğlencesiyle restorantımız, her mevsimde kullanılabileceğiniz açık ve kapalı olarak iki ayrı ısıtmalı havuzumuz, fitness ve SPA merkezimiz, deniz içerisinde lagun havuzumuz, pubımız bulunacaktır. Ayrıca projemizde deniz tarafında her bloğun önünde özel havuzu, dağ tarafında ise 5 adet ortak kullanım havuz, Paddle Tenis kortu, çocuk oyun parkı, yeşil bahçeler, çoklu spor tesisi ve evcil hayvan gezdirme parkı yer alacaktır. Projemizin teslim tarihi Haziran 2026’dır.

Notlar