AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

ALSANCAK'TA 3 YATAK ODALI MANZARLI DAİRE

Satılık Daire - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 239,999

ALSANCAK'TA 3 YATAK ODALI MANZARLI DAİRE ALSANCAK'TA 3 YATAK ODALI MANZARLI DAİRE ALSANCAK'TA 3 YATAK ODALI MANZARLI DAİRE
ALSANCAK'TA 3 YATAK ODALI MANZARLI DAİRE ALSANCAK'TA 3 YATAK ODALI MANZARLI DAİRE

Hızlı Bakış

101evler İlan No #335564 İlan Tarihi 23/12/2023
Konum Girne, Alsancak
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 100 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 1
Bina Yaşı 1 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 3

Açıklama

Giriş yaptığınızda, sizi ferah bir açık plan düzeni karşılar; oturma ve yemek alanlarını kusursuz bir şekilde birleştirir. Oturma odası düşünceli bir şekilde tasarlanmış olup, bol miktarda depolama alanı vardır.

Bu mülkün önemli özelliklerinden biri, oturma odanızdan rahatça görülebilen deniz manzarasıdır.

Daire, yaşam tarzınıza uygun olarak adapte edilebilecek çok yönlü alanlar sunan üç yatak odasından oluşmaktadır.

Büyük bir terasa adım atın; dış mekan yaşamı için ideal bir ortam sunar. Bu geniş teras, sadece değerli alan eklemekle kalmaz, aynı zamanda güneşin tadını çıkarmak, toplantılar düzenlemek veya sadece büyüleyici bir manzara eşliğinde dinlenmek için mükemmel bir noktadır.

Konforunuzu artırmak için mülk, güvenli ve sorunsuz park yeri sağlayan özel bir otopark alanı ile birlikte gelir.

Alsancak'taki bu daire, konforu, tarzı ve işlevselliği mükemmel bir şekilde birleştiriyor. Onu kendi eviniz yapma fırsatını kaçırmayın. Daha fazla bilgi ve bir görüşme ayarlamak için bize ulaşın. Muazzam deniz manzaralı hayalinizdeki ev sizi bekliyor!"

Bu mülk hakkında daha fazlasını keşfedin! Bize [email protected] adresinden e-posta yoluyla ulaşın veya 0090 548 829 32 31 numaralı telefondan bizi arayın.

Sorumluluk reddi

Bu ayrıntılar sağlanmıştır ve mülkün adil bir tanımını vermeyi amaçlamaktadır ancak doğruluğu garanti edilemez ve bir sözleşme teklifi teşkil etmez. Alıcılar mülk ve tapu senetleri konusunda kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülkte yer alan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve tapuyu kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için nitelikli bir kişi ayarlamasını öneririz.


Notlar