Enamor Global Investment Consulting
Yetkili Canev Orek
Telefon +905386251681 /

Satılık Fiyatına Göre Muhteşem Deniz ve Dağ Manzarası Sunan Bu 3 Yatak Odalı, 2,5 Banyolu Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Tercih Edilen Bir Bölgesinde Yer Almaktadır.

Satılık Villa - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 1

Satılık Fiyatına Göre Muhteşem Deniz ve Dağ Manzarası Sunan Bu 3 Yatak Odalı, 2,5 Banyolu Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Tercih Edilen Bir Bölgesinde Yer Almaktadır. Satılık Fiyatına Göre Muhteşem Deniz ve Dağ Manzarası Sunan Bu 3 Yatak Odalı, 2,5 Banyolu Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Tercih Edilen Bir Bölgesinde Yer Almaktadır. Satılık Fiyatına Göre Muhteşem Deniz ve Dağ Manzarası Sunan Bu 3 Yatak Odalı, 2,5 Banyolu Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Tercih Edilen Bir Bölgesinde Yer Almaktadır.
Satılık Fiyatına Göre Muhteşem Deniz ve Dağ Manzarası Sunan Bu 3 Yatak Odalı, 2,5 Banyolu Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Tercih Edilen Bir Bölgesinde Yer Almaktadır. Satılık Fiyatına Göre Muhteşem Deniz ve Dağ Manzarası Sunan Bu 3 Yatak Odalı, 2,5 Banyolu Villa, Alsancak'ın Gözlerden Uzak, Sessiz ve Tercih Edilen Bir Bölgesinde Yer Almaktadır.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #336878 İlan Tarihi 03/01/2024
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 160 m2
Oda Sayısı 3+2 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

***Gayrimenkulün fiyatını görüşmek için lütfen doğrudan bizi arayın***
Satış Fiyatına Göre Bu 3 Yatak Odalı, 2,5 Banyolu Villa Girne'nin Batısında Alsancak'ta Gözlerden Uzak, Sessiz ve Aranan Bir Bölgede Yer Almaktadır. Her kattan Akdeniz ve Sıradağlar'ın muhteşem manzarasına sahiptir. Ana Yatak Odası, en-suite banyolu, geniş açık plan mutfak/yemek odası, geniş bir terasa ve özel havuz terasına açılan sürgülü kapılarla ayrı bir oturma alanıdır.
Geniş açık yaşam alanı, yüzme havuzu, barbekü, kapalı yemek alanı ve peyzajlı bahçelerle eğlence için idealdir. Yerel mağazalara, restoranlara, plajlara, Necat İngiliz Koleji'ne birkaç dakika uzaklıkta, Alsancak Milli Parkı'na yürüme mesafesindedir. Mülkü genişletme ve ilave odalar ekleme potansiyeli vardır. Tapu satıcı adına kayıtlı, KDV ödenmiş. Beyaz eşyalar dahil full eşyalı. İç mekan - 3 yatak odası - En-suite duşlu ana oda - 150 m2 iç mekan - Alt katta WC Dıştan - 500 m² arsa - Peyzajlı bahçeler - Geniş teras - Özel Yüzme havuzu - Asfaltlanmış sürücüyü bloke edin - Kapalı açık hava yemek terası - Barbekü - Birden fazla araç için park yeri - 10 Ton Yeraltı Su Deposu Ek Bilgiler - Eşdeğer Arazi - Satıcı adına kayıtlı, KDV ödenmiş Erken izleme önerilir. Daha fazla bilgi almak ve villamızı ziyaret etmek için bizimle iletişime geçin. WhatsApp'ı kullanıyorum. Hizmetinizdeyiz!

Notlar