OLIVO HOMES CONSULTANCY LTD.
Yetkili Mert Talu
Telefon +905338586818 / +905338586818

Girne, Ozankoy'de Havuzlu Muhteşem 3 Yatak Odalı Villa

Satılık Villa - Girne, Ozanköy, property-Details.north-cyprus

£ 374,900

Girne, Ozankoy'de Havuzlu Muhteşem 3 Yatak Odalı Villa Girne, Ozankoy'de Havuzlu Muhteşem 3 Yatak Odalı Villa Girne, Ozankoy'de Havuzlu Muhteşem 3 Yatak Odalı Villa
Girne, Ozankoy'de Havuzlu Muhteşem 3 Yatak Odalı Villa Girne, Ozankoy'de Havuzlu Muhteşem 3 Yatak Odalı Villa

Hızlı Bakış

101evler İlan No #339266 İlan Tarihi 16/01/2024
Konum Girne, Ozanköy Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 170 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Girne Ozanköy'ün kalbinde bulunan bu büyüleyici villada konfor ve huzuru yaşayın. 3 yatak odası ve 2 banyo sunan bu geniş 170 metrekarelik ev, neredeyse 800 metrekarelik geniş bir arazi üzerine kurulu olup, evi çevreleyen geniş yeşil alan ve çeşitli meyve ağaçları ile çevrili huzurlu bir ortam sunmaktadır.

10x5 metrelik cömert bir yüzme havuzu, davetkar bir açık mutfak ve pratik bir duş içerir. Havuz kenarındaki kamelya, serinlemek için mükemmel bir sığınak sunar. Ayrıca, güvenli park yeri ve bol depolama alanı sağlayan bir garaj bulunmaktadır.

İçeri adım attığınızda sizi pratik bir vestiyer odası karşılar ve ardından fuaye alanına geçersiniz. Buradan, solaryum, davetkar oturma odası ve şık yemek alanına erişebilirsiniz. Zemin kat aynı zamanda bir banyo ve üst kata çıkan merdivenleri içerir. Oturma odası, sıcak ve davetkar bir atmosfer yaratan şömine ile süslenmiştir. Tam donanımlı modern bir mutfağa sahiptir. Üst katta, üç yatak odası ve bir aile banyosu içermektedir. Ana yatak odası, geniş bir soyunma odası ve deniz ve dağ manzaralı özel bir teras ile gerçek bir sığınak sunmaktadır.

Merkezi ısıtma ile donatılmış ve pencerelerde sineklik bulunan bu villa, yıl boyunca konfor ve koruma sağlar. Su ihtiyacınızı karşılamnız için arazinin içinde özel kuyunuz mevcuttur.

Sessiz bir sokakta bulunan villa, süpermarket, eczane ve diğer olanaklara yakın uygun bir konumda yer almaktadır.

Tapu sahibinin adına ve KDV ödenmiştir.

Bu zarif ve konforlu villayı kaçırmayın.

Ayrıntılı bilgi almak için lütfen bizi arayınız veya Whatsapp'dan direkt mesaj atınız:
+90 533 858 68 18
Olivo Homes Consultancy Ltd.

Notlar