Property DMC
Yetkili Property DMC
Telefon +905338252096 / +905338252096

Esentepe'de Nefes kesen Dağ ve Deniz Manzaralı 2+1, 1+1 ve Stüdyo Daireler...

Satılık Daire - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 175,000

Esentepe'de Nefes kesen Dağ ve Deniz Manzaralı 2+1, 1+1 ve Stüdyo Daireler... Esentepe'de Nefes kesen Dağ ve Deniz Manzaralı 2+1, 1+1 ve Stüdyo Daireler... Esentepe'de Nefes kesen Dağ ve Deniz Manzaralı 2+1, 1+1 ve Stüdyo Daireler...
Esentepe'de Nefes kesen Dağ ve Deniz Manzaralı 2+1, 1+1 ve Stüdyo Daireler... Esentepe'de Nefes kesen Dağ ve Deniz Manzaralı 2+1, 1+1 ve Stüdyo Daireler...

Hızlı Bakış

101evler İlan No #342814 İlan Tarihi 03/02/2024
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Tahsis
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 75 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 2

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ın yeşillikler içinde ve güzel topraklarında yer alan, nefes kesen deniz manzarası sunan lüks bir tesistir.
Toplam 66 daireyle , tamamı lüks 1+1 Loft (4 adet)+35 m² Teras ,
2+1 Loft (28 adet)+50 m² Teras,
stüdyo (6 adet)+ 35 m² Teras,
1+1 (28 adet) olmak üzere çok çeşitli Lüks daireler sunmaktadır.

Akdeniz'in panoramik manzarası eşliğinde konfor ve tarzın bir karışımını sunar.Her daire, konforlu ve unutulmaz bir yaşam tarzı sağlayacak şekilde zarif bir şekilde tasarlanmış ve modern olanaklarla döşenmiştir.
Daireler geniştir, iyi aydınlatılmıştır ve doğal ışığı ve panoramik deniz manzarasını en üst düzeye çıkarmak için büyük pencerelere sahiptir.Nefes kesen Deniz Manzaralı projemizde sonsuz ufkun güzelliğini keşfedin...Genel olarak sakinlerin deneyimini geliştirmek için çeşitli olanak ve hizmetlere sahiptir.
Barbekü alanı, meditatif bahçe, havuz bar, yürüyüş yolu, fast food restoranı....
Ayrıca insanların fitness rutinlerini sürdürmelerine olanak tanıyan bir açık hava spor alanı da sunmaktadır; Sakin ve sakin bir ortam sağlayan meditatif bahçe. sakinlerin doğayla yeniden bağlantı kurabileceği ve iç huzuru bulabileceği alan.Lezzet arayanlar için, yerel ve uluslararası mutfaklardan oluşan geniş bir menü sunan bir restorana ev sahipliği yapmaktadır.
Tesisde yer alan barbekü alanı, açık havada yemek yemenin ve sosyal toplantıların keyfini çıkarmak için mükemmel bir ortamla birlikte rahat ve davetkar bir atmosfer sunmaktadır.

Ailelerin muhteşem deniz manzarasının keyfini çıkarırken dinlenebileceği ve yenilenebileceği, çocuk havuzu da dahil olmak üzere sonsuzluk yüzme havuzları bulunmaktadır.
Büyüleyici Deniz, Büyüleyici Gün Batımı...
Hayalinizdeki yaşam kişiye Özel Ödeme Planları ile sizi bekliyor...

Anahtar Teslim Tarihi; Haziran 2026

Notlar