Emlak Dünyası
Emlak Danışmanı Tila Tila
Telefon +905391174778 / +905338842874

SATILIK DENIZ MANZARALI DAİRE.

Satılık Daire - İskele, Long Beach, property-Details.north-cyprus

£ 85,000

SATILIK DENIZ MANZARALI DAİRE.

Hızlı Bakış

101evler İlan No #344464 İlan Tarihi 12/02/2024
Konum İskele, Long Beach Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 46 m2
Oda Sayısı 1+0 Banyo 1
Bina Yaşı 2 Kat Sayısı 10
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 8

Açıklama

Royal Life Residence, hayatınızın geri kalanında kendinizi özel hissettirecek. Deniz manzaralı stüdyo ( Full Eşyalı) Long Beach Resort’a sadece 100 metre mesafede, siz değerli müşterilerimize her sabah balkonunuzdan güneşin doğuşunu izleyebileceğiniz ömür boyu bir tatil yapma şansı sunuyor.
İskele Long Beach Bölgesi’nde konumlanan projede Poseidon A Apartmanı ve Poseidon B Apartmanı gibi çok sayıda model alternatifi yer alıyor.
Bölgenin sosyal projelerinden Royal Life Residence, sakinlerine açık havuz, çocuk havuzu, oyun alanları ve çocuklar için aktivite alanlarının yanı sıra kuaför, güzellik salonu, mağaza, temizlik hizmeti, barbekü ve piknik alanları sunuyor.
Açık havada spor yapmaktan hoşlanan bireyler için yüzme havuzu ve açık hava spor tesisleri, binicilik kulüpleri ve çeşitli aktivitelerin yer aldığı projede açık hava spor alanları, binicilik kulüpleri ve çeşitli aktiviteler yer alıyor.
Royal Life Residence projesinin mimarisi öncelikle pencere ve balkonlardan oluşmakta ve ferah daireler sunmaktadır.
Geniş manzara ve dinlenme alanlarının yanı sıra arzu ettiğiniz her şey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüştür. Royal Life Residence’ta deniz manzaralı balkonunuzda yemeğinizi yerken, çocuklarınızı havuz ve oyun alanlarında oynarken görmenin, aldığınız her nefeste denizin kokusunu içinize çekmenin keyfini yaşayacaksınız.
Şehir merkezine yakın konumda bulunan benzersiz projemiz banka, kafe-bar, okul, hastane gibi temel ihtiyaçlarını karşılamak isteyen ev sahipleri için cazip bir yatırım seçeneği olmayı hak ediyor. Yaşanacak yer olarak ünlenen bölge, kira geliri arayan yatırımcıları da kendine çekiyor.
📱+90 533 884 28 74
Possible for rent.

Notlar