Show Real Estate
Broker ARZU SALİH
Telefon +905391268080 / +905488929292

Satılık 1+1 Lüks Modern Daire Iskele

Satılık Daire - İskele, Ötüken, property-Details.north-cyprus

£ 160,000

Satılık 1+1 Lüks Modern Daire  Iskele Satılık 1+1 Lüks Modern Daire  Iskele Satılık 1+1 Lüks Modern Daire  Iskele
Satılık 1+1 Lüks Modern Daire  Iskele Satılık 1+1 Lüks Modern Daire  Iskele

Hızlı Bakış

101evler İlan No #344761 İlan Tarihi 14/02/2024
Konum İskele, Ötüken Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 98 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 9
Eşya Durumu Eşyalı Dairenin Katı 5

Açıklama

Modern yaşamın zirvesini keşfedin! INFINITY, harıka deniz manzaraları sunan toplam 79 daireye sahip prestijli bir konut kompleksi. Nefes kesen Long Beach'e sadece 450 metre uzaklıkta yer alan INFINITY, huzuru kucaklamak veya lüks bir tatil deneyiminin tadını çıkarmak için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Garantili Deniz Manzaraları: Her dairenin bulunduğu 4. katta, evinizin konforundan doğrudan nefes kesen manzaraları sunan garantili deniz manzaraları bulunmaktadır. Her sabah turkuaz denizin huzur verici manzarasıyla uyanmayı hayal edin.

Lüks Olanaklar Dahil: Tüm daireler, merkezi klima, bütün banyolarda yerden ısıtma ve cep telefonu ile kontrol edilebilen akıllı kapı kilitleri ile donatılmıştır. Bu lüks olanaklar, dairelerin fiyatına dahil edilmiştir, size üstün bir konfor sunar.

Özellikler: Kompleks, keyifli yüzme için dış havuzun yanı sıra deniz manzaralı çatıda sonsuzluk havuzu sunar. Sauna ve hamamı içeren spa merkezinde kendinizi şımartın. Ayrıca açık ve kapalı ısıtmalı havuzlar bulunmaktadır. Aileler için, küçükleri eğlendirmek için özel bir çocuk oyun alanı bulunmaktadır.

Eşsiz Konfor ve Güvenlik: Jeneratör tarafından sağlanan kesintisiz güç ve 24 saat resepsiyon ile huzurun tadını çıkarın. Ayrıca, kompleksin tümü için kolaylık sağlayan merkezi bir su tedarik sistemi bulunmaktadır.

En iyi kıyı yaşamının lüksünü deneyimleme fırsatını kaçırmayın. INFINITY hakkında daha fazla bilgi edinmek ve deniz kenarındaki cennetinizin parçasını güvence altına almak için bugün bizimle iletişime geçin.


Notlar