Landmark Estates
Broker Slava Vodolazkin
Telefon +905338481452 / +905338481452

3 yatak odalı lüks villa + 2 adet müstakil kır evi + büyük sonsuzluk havuzu + panoramik dağ ve deniz manzarası + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş

Satılık Villa - Girne, Bellapais, property-Details.north-cyprus

£ 875,000

3 yatak odalı lüks villa + 2 adet müstakil kır evi + büyük sonsuzluk havuzu + panoramik dağ ve deniz manzarası + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş 3 yatak odalı lüks villa + 2 adet müstakil kır evi + büyük sonsuzluk havuzu + panoramik dağ ve deniz manzarası + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş 3 yatak odalı lüks villa + 2 adet müstakil kır evi + büyük sonsuzluk havuzu + panoramik dağ ve deniz manzarası + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş
3 yatak odalı lüks villa + 2 adet müstakil kır evi + büyük sonsuzluk havuzu + panoramik dağ ve deniz manzarası + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş 3 yatak odalı lüks villa + 2 adet müstakil kır evi + büyük sonsuzluk havuzu + panoramik dağ ve deniz manzarası + Sahibi adına tapu, KDV ödenmiş

Hızlı Bakış

101evler İlan No #345005 İlan Tarihi 15/02/2024
Konum Girne, Bellapais Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 250 m2
Oda Sayısı 5+1 Banyo 4
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

Bu zarif lüks villa, Girne'nin en çok rağbet gören bölgesi olan 'Bellapais' bölgesinde, Ozanköy ve Çatalköy sınırında yer almaktadır.

Villa yükseltilmiş olup, el değmemiş bir vadiye, Girne kıyı şeridine ve sıradağlarına ve ayrıca ünlü Bellapais manastırına bakan inanılmaz panoramik manzaralara sahiptir.

 

Antika Ahşap kapılardan geçerek güzel bir avluya giriyorsunuz. Sol tarafta taş oturma alanı bulunmaktadır ve ileriye doğru yürüdüğünüzde nefes kesici manzaralara sahip devasa bir teras ve sonsuzluk havuzu bulunmaktadır.

Avludan ana villanın çift kapısı ve villalardan birine giriş bulunmaktadır. evler.

Ana villaya doğrudan entegre mutfak aletleri ve granit tezgahların bulunduğu yemek ve mutfak alanına giriyorsunuz. Mutfaktan, sıcak aylarda açık hava sinemasına dönüştürülebilecek hoş bir dış oturma alanına erişim bulunmaktadır. Koridorun aşağısında, bitkilendirilmiş bir atriyumun ötesinde, cam pencerelerle ve terasa ve havuza açılan sürgülü kapılarla çevrili geniş bir oturma odası alanı bulunmaktadır.

Zemin katta ayrıca yardımcı dolap ve w/c bulunmaktadır.  Tüm zeminler seramiktir ve 1. kata çıkan açık merdivenler traverten mermerdir.  

Ana yatak odasında en-suite duş odası, özel Fransız balkonlu gömme dolap ve pencereden Bellapais'in panoramik manzarasına bakan yüksek yuvarlak bir banyo bulunmaktadır.  Diğer 2 yatak odası bir aile banyosunu paylaşmaktadır ve gömme dolaplara sahiptir.  

 

Tesiste 2 adet müstakil kır evi bulunmaktadır. Her birinde özel duş odası, yatak odası alanı, gömme dolaplar ve mini mutfakların yanı sıra ayrı özel girişler ve vadiye bakan özel bir balkon bulunmaktadır. Bu evler kişisel kullanım için kullanılabileceği gibi ayrı ayrı da kiralanabilmektedir.

 

Bahçe tamamen çakıl taşları ve olgun ağaçlar, meyve ağaçları, çiçekler ve bitkilerden oluşan bir karışımla peyzajlanmıştır. Çok sayıda açık havada oturma alanı bulunmaktadır. Villa doğal taş duvarla çevrilidir. Açık hava depolama alanının yanı sıra havuzun altında atölye olarak kullanılabilecek geniş bir depo odası bulunmaktadır.

 

 

 

 

 

 

 

 


·      250m2 iç alan

· 270m2 Teraslar dahil

·      919,93m2 arsa büyüklüğü

·      Takas tapusu

·      Tamamlandı 2011

· Sahibi adına tapu ödenmiş KDV

·      LED ışıklarla şekillendirilmiş sonsuzluk yüzme havuzu

· Taş oturma alanlı avlu

 

· 5 yatak odası (3'ü Ana Villa'da, 2'si kır evlerinde)

·      Toplamda 4 duş odası

·      Tam donanımlı mutfak

·      Mutfak aletleri

·      Klima x 5 (2'si ters çevrilmiş dahil)

·      Kombi ile merkezi ısıtma

·      Malzeme odası

·      Açık havada oturma odası

·      2 adet ahşap pergola ile yükseltilmiş döşeme.

· 2 x 15 tonluk su Tankları

·      Pil yedeklemeli (güneş enerjisi) 5 KW Fotovoltaik sistem.

·      Villayı çevreleyen doğal taş duvar

·      Olgun köklü bahçe


Notlar