Acorn Cyprus
Broker Ella Acorn
Telefon +905338349200 /

İnanılmaz Geniş, Güzel Sunumlu 3 Yatak Odalı Zemin Kat Daire

Satılık Daire - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 134,995

İnanılmaz Geniş, Güzel Sunumlu 3 Yatak Odalı Zemin Kat Daire İnanılmaz Geniş, Güzel Sunumlu 3 Yatak Odalı Zemin Kat Daire İnanılmaz Geniş, Güzel Sunumlu 3 Yatak Odalı Zemin Kat Daire
İnanılmaz Geniş, Güzel Sunumlu 3 Yatak Odalı Zemin Kat Daire İnanılmaz Geniş, Güzel Sunumlu 3 Yatak Odalı Zemin Kat Daire

Hızlı Bakış

101evler İlan No #349187 İlan Tarihi 06/03/2024
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 85 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Acorn Estates, Esentepe'de küçük, huzurlu bir sitede yer alan bu güzel bir şekilde sunulan 3 yatak odalı zemin kat dairesini pazara sunmaktan mutluluk duymaktadır.
Mülke girdiğinizde, baştan aşağı modernize edilmiş ve U şeklinde bir mutfak ve modern cihazlarla donatılmış geniş, aydınlık ve havadar bir açık plan mutfak / oturma odası ile karşılaşacaksınız.
Daire, gömme dolaplı 3 büyük çift kişilik yatak odasına sahiptir ve ana yatak odası, yakın zamanda yenilenmiş özel bir en-suite banyodan yararlanmaktadır. Daha büyük olan 2 yatak odası bahçe alanına bakarken, daha küçük olan yatak odası dağ manzaralıdır. Aile banyosu da yenilenmiştir ve geniş bir duşakabine sahiptir.
Tesisin az bakım gerektiren ve açık havada yemek yemek için mükemmel bir yer olan küçük, özel bir bahçesi vardır.
Sitenin kendisi geniş, iyi düzenlenmiş ve son derece yüksek bir standartta muhafaza edilmiştir. Girne'ye arabayla sadece 20 dakika, Esentepe köyüne 5 dakika ve Alagadi'nin güzel, kaplumbağa koruma plajına 5 dakika uzaklıktadır. Bu daire güzelce tamamlanmıştır ve kaçırılmamalıdır.
Büyük hayaller kurun, Acorn kurar.

Notlar