AZANT REAL ESTATES
Yetkili Azant Real Estates
Telefon +905338890087 / +905488293231

ALSANCAK'TA 1 YATAK ODALI DAİRE

Satılık Daire - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 89,999

ALSANCAK'TA 1 YATAK ODALI DAİRE ALSANCAK'TA 1 YATAK ODALI DAİRE ALSANCAK'TA 1 YATAK ODALI DAİRE
ALSANCAK'TA 1 YATAK ODALI DAİRE ALSANCAK'TA 1 YATAK ODALI DAİRE

Hızlı Bakış

101evler İlan No #349659 İlan Tarihi 08/03/2024
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 58 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 2

Açıklama

Alsancak'ın canlı mahallesinde yer alan bu merakla beklenen proje, Haziran 2024'te başlaması planlanıyor ve Aralık 2025'e kadar tamamlanması bekleniyor.

Bir yatak odası ve modern bir banyoya sahip temiz, yeni üniteler sunan bu proje, konfor ve kolaylık vaat ediyor. İkinci katta konumlandırılan bu üniteler, erişilebilirlik ve huzurun mükemmel bir karışımını sunarak, sakin bir kaçamak sunuyor.

Detaylara titizlikle dikkat edilmiş ve çağdaş tasarım ile bu gelişim, Alsancak'ın kalbinde sofistike bir yaşam tarzını benimseme fırsatı sunuyor.

Not: Seçenek olarak, iki veya üç yatak odalı çeşitli daireler sunuyoruz, bunlar arasında zemin kat, orta kat ve üst kat da bulunmaktadır.

Sorumluluk reddi

Bu ayrıntılar sağlanmıştır ve mülkün adil bir tanımını vermeyi amaçlamaktadır ancak doğruluğu garanti edilemez ve bir sözleşme teklifi teşkil etmezler. Alıcılar mülk ve tapu senetleri konusunda kendi denetimlerine güvenmelidir. Herhangi bir mülkte yer alan yukarıdaki cihazların/hizmetlerin hiçbiri tarafımızca kişisel olarak test edilmemiştir. Alıcıların, yasal bir taahhütte bulunmadan önce mülkü ve tapuyu kontrol etmesi ve ayrıca tüm cihazları/hizmetleri kontrol etmesi için nitelikli bir kişi ayarlamasını öneririz.

Notlar