Unwin Estates
Emlak Danışmanı Mark Unwin
Telefon +905338243533 /

3 Yatak Odalı Bungalov PLUS 1 Yatak Odalı Müstakil Bungalov ve Yüzme Havuzu

Satılık Bungalow - Girne, Lapta, property-Details.north-cyprus

£ 249,950

3 Yatak Odalı Bungalov PLUS 1 Yatak Odalı Müstakil Bungalov ve Yüzme Havuzu 3 Yatak Odalı Bungalov PLUS 1 Yatak Odalı Müstakil Bungalov ve Yüzme Havuzu 3 Yatak Odalı Bungalov PLUS 1 Yatak Odalı Müstakil Bungalov ve Yüzme Havuzu
3 Yatak Odalı Bungalov PLUS 1 Yatak Odalı Müstakil Bungalov ve Yüzme Havuzu 3 Yatak Odalı Bungalov PLUS 1 Yatak Odalı Müstakil Bungalov ve Yüzme Havuzu

Hızlı Bakış

101evler İlan No #351276 İlan Tarihi 16/03/2024
Konum Girne, Lapta Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 160 m2
Oda Sayısı 4+2 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Yarı Eşyalı    

Açıklama

  • Muhteşem Bungalovlar - Toplam 4 Çift Kişilik Yatak Odası
  • Çok Yönlü Konaklama
  • Özel 1000 Metrekare Arsa
  • Özel 10m x 5m Yüzme Havuz
  • Tek Arsa Üzerinde 2 Bungalov - Mükemmel Ek Bina
  • Köy Olanaklarına Yakın
Giriş Salonu  Çift camlı ön kapı ile kapalı giriş, Resepsiyon alanına, karo zemine ve şuraya giden kapı:

Salon - 16'4” x 13'5” Muhteşem bir ikili görünüm yan pencereli ve arka terasa açılan veranda kapıları, kubbeli tavanı, klima ünitesi, pencere panjurları, karo zemini olan oda.

Mutfak - 16'5” x 8'10” Öne ve yanlara bakan pencereler, yavaş kapanan kapsamlı taban ve göz hizası üniteleri yelpazesine sahip iyi yenilenmiş hazır mutfak, musluklu lavabo ünitesi ve fayanslı sıçrama arkalıkları içeren kalıplanmış çalışma yüzeyleri yelpazesi, ankastre fırın, ocak ve aspiratör, mutfak lezzetleri yaratmak için geniş alan, fayans zemin.

Güneşlenme Odası/Konservatuar – 19'6" x 8'9" Uygun bir güneş tuzağı, uzanıp okumayı beklediğiniz kitabı okumak için ideal! Laminat zemin.

İç Salon Geri kalan konaklama alanına erişim, laminat zemin, şu kapıya:

Ebeveyn Yatak Odası 10'8” x 10 '8” Yandan panjurlu pencereler, güneşlenme odasına veranda kapısı, klima ünitesi, laminat zemin.

Yatak odası 2 – 14'5” x 10'7”  Arka pencere, klima ünitesi, gömme dolaplar, laminat zemin.

Yatak odası 3 – 10' x 9'8” Yan tarafa pencere , aynalı gömme dolap, klima, laminant zemin.

Duş Odası/WC Yan pencere, seramik fayanslı duvarlar, bataryalı ve duş aparatlı fayanslı duşakabin, alçak seviyeli WC, bataryalı musluklu ayaklı lavabo , karo zemin.

Aile Vestiyeri/WC - ön tarafa bakan pencere, fayanslı duvarlar, alçak seviyeli WC, altında dolaplı lavabo, gömme dolaplar, banyo/duş için su tesisatı, fayans zemin.

Ek – Müstakil ve Özel

Salon/Mutfak/Lokanta – 20'4” x 10'7”  Yanlarda pencereleri ve ön kapıdan havuza bakan kapalı yükseltilmiş terası, klima ünitesi, göz ve taban seviyesinde uyumlu dolaplar ve döner üst çalışma yüzeyli çekmeceler, kiremitli su sıçramalarına sahip çeşitli hazır mutfak üniteleri bulunan keyifli üç cepheli oda , ankastre fırın, ocak ve aspiratör, fayans zemin.

Yatak odası 1 – 13' x 8'1” Yan taraftaki pencere, gömme dolap, karo kaplı zemin.

'Jack n Jill ' Duş Odası/WC Salon ve yatak odası arasında pencere yan cepheli, seramik kaplı duvarlar, köşe duş ünitesi, musluklu ayaklı lavabo, alçak seviye WC, fayans zemin.

Dışarıda Özel bir arsa, yakl. ¾ Donum sessiz ve tenha bir bölgede. Sağlıklı beslenmenizi sürdürmek için limonlarınızı ve portakallarınızı toplayabileceğiniz büyük bir meyve bahçesi vardır.

Yüzme Havuzu 10m x 5m Roman End ve bol miktarda asfalt güneş ile duvarlı ve tenha zemin kaplaması.

Notlar