Busy Bees Emlak Acentesi
Emlak Danışmanı Maria Camilla Jerome
Telefon +905338896563 / +905338769166

PAMUKLU – BAFRA’DA 2 ODALI ESKİ KÖY EVİ (TLC İHTİYACI VAR)

Satılık Bungalow - İskele, Bafra, property-Details.north-cyprus

£ 69,950

PAMUKLU – BAFRA’DA 2 ODALI ESKİ KÖY EVİ (TLC İHTİYACI VAR) PAMUKLU – BAFRA’DA 2 ODALI ESKİ KÖY EVİ (TLC İHTİYACI VAR) PAMUKLU – BAFRA’DA 2 ODALI ESKİ KÖY EVİ (TLC İHTİYACI VAR)
PAMUKLU – BAFRA’DA 2 ODALI ESKİ KÖY EVİ (TLC İHTİYACI VAR) PAMUKLU – BAFRA’DA 2 ODALI ESKİ KÖY EVİ (TLC İHTİYACI VAR)

Hızlı Bakış

101evler İlan No #351448 İlan Tarihi 18/03/2024
Konum İskele, Bafra
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Bungalow
Metrekare 382 m2
Oda Sayısı 2+1 Banyo 2
Bina Yaşı 16 - 20 Kat Sayısı 0
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

  • 386m2 arazi
  • Geniş Salon
  • Kısa bir sürüş mesafesinde güzel kumlu plaj < /b>Uzak deniz manzarası
  • Olanaklara yakın
  • Yakınlardaki turistik özellikler
  • Alıcı ve satıcı vergisi uygulanır

 

·       Eşyasız

·       Boğaz limanına 15 dakikalık sürüş mesafesinde

·       Gazimağusa Şehir Merkezi yaklaşık. Arabayla 25 dakika

·       Ercan havaalanı yakl. 1 saatlik sürüş

·       Larnaka havaalanından arabayla 90 dakika

Eski bir ev, duvarları arasında yılların sevgisinin ve yaşamının yansımasıdır. Eski evlerin, onları hem emlak yatırımcıları hem de ev alıcıları için çekici kılacak belli bir çekiciliği vardır. Hiç şüphe yok ki, eski evlerin yeni evlerin kopyalayamayacağı belli bir çekiciliği ve karakteri vardır. Evet, geçmiş yıllarda kişiliklerini geliştirme fırsatına sahip oldular. Bu villa da bir istisna değildir ve birisinin bu harika yenileme projesine kendi damgasını vurma fırsatını sunmaktadır. İster bu mülke ışıltıyı geri kazandırmak ve kar amacıyla satmak istiyor olun, ister tatil veya kalıcı yaşam için güneşin altında kendi hayalinizdeki evi yaratmak istiyor olun, bu mülk harika bir proje olarak tüm doğru kutuları işaretliyor ve mutlaka göz atmalısınız. Yenileme sizin işinizse izleme listenizin en üstünde olun. Mülk su ve elektriğe bağlıdır ve yenileme işlemi sırasında mülkte kalmak istemeniz durumunda yaşanabilir durumdadır. Alternatif olarak, işi başka birinin yapmasını tercih ederseniz Şirketimiz sizi saygın inşaatçılarla temasa geçirebilir.

Referans No: HP2974< /p>

Mülk

 

Salon Alanı: 3,6m² x 5,3m²< /b>

 

 

Mutfak: 3,1m² x 2,5m²

 

 

Banyo: 2m² x 2m²

 

Yatak Odası 1: 4m² x 3m²

Yatak Odası 2 (Üst Kat): 4m² x 6m²

Bölge

 

bafra

Ortak yapılan yatırımlar Bafra Bölgesi'nde özel sektör ve hükümet tarafından yapılan girişimler, bölgenin turizmini canlandırmak için tasarlandı. Bölgeye eklenen 4 yeni beş yıldızlı otel ve kumarhane ile halihazırda devam eden alışveriş merkezi planları burayı gerçekten muhteşem kılıyor. Pek çok kişi şimdiden bölgeyi 'Viva Las Bafra' olarak Doğu Akdeniz'in 'Las Vegas'ı olarak adlandırdı. Ayrıca tüm sezon boyunca birçok yaz festivali ve etkinliğinin düzenlendiği en gözde kumsallardan biri de bu kıyı boyunca uzanmaktadır. Köyün kendisi oldukça büyüktür ve etrafta ev sahipleri için birçok küçük restoran ve pazar vardır ve turizm için artan nüfus denklemine çok daha fazlası eklenmektedir. Potansiyel yatırımcıların tüm bu yaygaranın nedenini görmek ve yaptıkları yepyeni keşfe aşık olmaları şüphesiz bölgenin bütününün ilgisini çekiyor.

< p>


Notlar