Magickey Investment
Broker Hilal Akın
Telefon +905338889191 / +905338464488

Tatlısu'da deniz ve dağ manzaralı muhteşem 3+1

Satılık Daire - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 155,000

Tatlısu'da deniz ve dağ manzaralı muhteşem 3+1 Tatlısu'da deniz ve dağ manzaralı muhteşem 3+1 Tatlısu'da deniz ve dağ manzaralı muhteşem 3+1
Tatlısu'da deniz ve dağ manzaralı muhteşem 3+1 Tatlısu'da deniz ve dağ manzaralı muhteşem 3+1

Hızlı Bakış

101evler İlan No #351682 İlan Tarihi 18/03/2024
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 120 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 0

Açıklama

3 yatak odalı, 2 banyolu, özel bahçeli, zemin kattaki bu daire ile denize ön cephede olduğundan bakımlı bahçelerin, ortak yüzme havuzlarından birinin ve Akdeniz'in muhteşem, doğrudan ve kesintisiz muhteşem manzaraya sahip olursunuz.

Tatlısu çok popüler bir bölgedir ve yürüme mesafesinde çok sayıda olanak bulunmaktadır. Oldukça sevimli ve yerel balıkçılar tarafından kullanılan güzel bir doğal liman bulunmaktadır.

Apartmanın ön kapısından giriyorsunuz ve gözleriniz otomatik olarak arkadaki muhteşem akdenizin mavisine çekiliyor. Açık plan mutfak/salon/yemek alanı mevcuttur.

 Bir pagoda ve çimenlik alana sahip olan kendi özel terasınıza açılan büyük veranda kapıları vardır; eğlenmek, güneşlenmek veya bir kadeh şarap ve bir kitap eşliğinde oturup birkaç saat geçirmek için mükemmel bir yer.

Sol tarafta bir koridor var. Aile duş odası bulunmaktadır. Yatak odası 1 ve 2'nin her ikisinde de bahçeye ve deniz manzarasına açılan veranda kapıları ve gömme dolaplar bulunmaktadır. Yatak odası 1'in ayrıca tam boy banyolu kendi banyosu vardır. 3. yatak odasında bir pencere ve gömme dolaplar bulunmaktadır. Her üç yatak odası da çift kişilik odalardır.

Gayrimenkul eşyasız olarak satılmaktadır. Tapu devredilmeye hazır (ödenecek KDV yok).


Notlar