Landmark Estates
Broker Ruslan Krasnov
Telefon +905469915600 / +905469915600

Yıllık %8 getiri + 5 yatak odalı DENİZE SIFIR LÜKS villa + barbekü alanlı özel yüzme havuzu + VRF klima sistemi + fotovoltaik sistem Tapu sahipleri adına KDV ödenmiştir

Satılık Villa - Girne, Alagadi, property-Details.north-cyprus

£ 1,650,000

Yıllık %8 getiri + 5 yatak odalı DENİZE SIFIR LÜKS villa + barbekü alanlı özel yüzme havuzu + VRF klima sistemi + fotovoltaik sistem Tapu sahipleri adına KDV ödenmiştir Yıllık %8 getiri + 5 yatak odalı DENİZE SIFIR LÜKS villa + barbekü alanlı özel yüzme havuzu + VRF klima sistemi + fotovoltaik sistem Tapu sahipleri adına KDV ödenmiştir Yıllık %8 getiri + 5 yatak odalı DENİZE SIFIR LÜKS villa + barbekü alanlı özel yüzme havuzu + VRF klima sistemi + fotovoltaik sistem Tapu sahipleri adına KDV ödenmiştir
Yıllık %8 getiri + 5 yatak odalı DENİZE SIFIR LÜKS villa + barbekü alanlı özel yüzme havuzu + VRF klima sistemi + fotovoltaik sistem Tapu sahipleri adına KDV ödenmiştir Yıllık %8 getiri + 5 yatak odalı DENİZE SIFIR LÜKS villa + barbekü alanlı özel yüzme havuzu + VRF klima sistemi + fotovoltaik sistem Tapu sahipleri adına KDV ödenmiştir

Hızlı Bakış

101evler İlan No #353856 İlan Tarihi 28/03/2024
Konum Girne, Alagadi
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 500 m2
Oda Sayısı 5+1 Banyo 4
Bina Yaşı 6 - 10 Kat Sayısı 1
Eşya Durumu Eşyalı    

Açıklama

Bu güzel ve modern villa, ferah yaşama yeni bir anlam kazandırmaktadır. Küçük, sakin bir site içinde yer alan villa, deniz kaplumbağalarının yılda iki kez yumurtalarını bırakmak için geldiği bir sığınak olan kumlu Alagadi plajlarının yakınında muhteşem bir deniz kıyısı konumuna sahiptir.Yakınlarda, lezzetli yemeklerin tadını çıkarabileceğiniz, olağanüstü su parklarını ve spa merkezlerini ziyaret edebileceğiniz Acapulco ve Elexus gibi 5 yıldızlı oteller bulacaksınız. Ayrıca, geleneksel kebaplar, taze balık ve Avrupa menüleri sunan bazı harika restoranlar villaya yürüme mesafesindedir.
Villanın kendisi, 5 + 1 düzeniyle, geniş ve konforlu yaşam alanları sağlayan toplam 500 metrekarelik bir alana yayılmıştır. Zemin katta, toplantılara ev sahipliği yapmak veya sessiz aile yemeklerinin tadını çıkarmak için ideal olan tam donanımlı bir mutfakla sorunsuz bir şekilde harmanlanan geniş bir oturma odası bulunmaktadır. Bu katta ayrıca rahat bir yatak odası, iyi döşenmiş bir banyo ve sakin bir açık hava inzivası için yemyeşil bir bahçe terası bulunmaktadır.
Birinci kat, her biri maksimum konfor için tasarlanmış diğer dört yatak odasına ev sahipliği yapmaktadır. Ayrıca nefes kesici deniz manzarası sunan geniş bir teras ve dinlenmek için mükemmel bir alan bulunmaktadır.
Villayı tamamlayan eşsiz bir bahçe alanı - sizin özel vahanız. Yüksek standartlarda inşa edilen villada bir şömine, VRF klima sistemi ve her mevsim mutlak konfor sağlayan yerden ısıtma sistemi bulunmaktadır. Mutfak, ocak, fırın ve davlumbaz dahil olmak üzere en üst düzey ankastre cihazlarla donatılmıştır.
Daha fazla lüks için her villada iki araçlık bir garaj ve özel bir yüzme havuzu bulunmaktadır. Diğer özellikler arasında etkili ses ve ısı yalıtımı için yüksek kaliteli çift camlı alüminyum pencereler, fotovoltaik sistem, oturma odasında bir şömine ve tesiste bağımsız bir kızılötesi sauna bulunmaktadır.
Bu villa stil, işlevsellik ve konforu mükemmel bir şekilde bir araya getirerek Kuzey Kıbrıs'ın en çok rağbet gören yerlerinden birinde pastoral bir yaşam ortamı yaratmaktadır. Lüks, güvenlik ve huzur dolu bir yaşam tarzı vaat ediyor.
- 500m2 toplam alan
- 1000m2 arsa büyüklüğü
- Yarışma 2018
- Mal sahipleri adına tapu
- KDV ödenir
- Özel yüzme havuzu

- 5 yatak odası (1'i zemin ve 4'ü birinci katta)
- 4 banyo
- 2 en-suite banyo
- VRF klima sistemi
- Boydan boya yerden ısıtma
- Yardımcı oda
- Tam donanımlı mutfak
- Yüksek kaliteli mutfak aletleri
- Alüminyum çift camlı pencere ve kapılar
- Yüksek kaliteli seramik döşeme
- Doğal mermer merdiven

- Kızılötesi sauna- Kapalı ve açık teraslar
- Tenteli otopark
- Barbekü alanı
- Egzotik meyvelerle donatılmış bahçe

Yatırım fırsatı:
 - 8 kira geliri 1 yıl boyunca mal sahibi tarafından garanti edilebilir

Daha fazla bilgi için benimle telefon veya WhatsApp aracılığıyla iletişime geçebilirsiniz.

Ruslan Krasnov +90 546 991 56 00

Landmark Estates başvuru numarası: 1602n



Notlar