VELES PROPERTY
Emlak Danışmanı Philipp Babenko
Telefon +905428828449 / +905428828449

SA-31112 ESENTEPE'DE SİZİN İÇİN HAZIR DAİRE/İKİNCİ EL

Satılık Daire - Girne, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 130,000

SA-31112 ESENTEPE'DE SİZİN İÇİN HAZIR DAİRE/İKİNCİ EL SA-31112 ESENTEPE'DE SİZİN İÇİN HAZIR DAİRE/İKİNCİ EL SA-31112 ESENTEPE'DE SİZİN İÇİN HAZIR DAİRE/İKİNCİ EL
SA-31112 ESENTEPE'DE SİZİN İÇİN HAZIR DAİRE/İKİNCİ EL SA-31112 ESENTEPE'DE SİZİN İÇİN HAZIR DAİRE/İKİNCİ EL

Hızlı Bakış

101evler İlan No #355652 İlan Tarihi 05/04/2024
Konum Girne, Esentepe Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 120 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 1

Açıklama

Esentepe'de hazır bir daire sizin için dikkatinizi çekecek!
Burada, iki güzel yüzme havuzuna sahip bakımlı bir komplekste, sakin sabahların ve dinlendirici akşamların tadını çıkarırken, deniz melteminin büyüleyici atmosferine dalabilirsiniz. Turtle Bay kompleksinin muhteşem plajı, sadece 350 metre ötede çok yakın bir yerde uzanarak sizi Akdeniz'in yumuşak güneş ışınlarının ve dalgalarının tadını çıkarmaya davet ediyor. Şehir merkezine yarım saatte ulaşılabilir, ayrıca havaalanına arabayla gitmek 40 dakikadan fazla sürmeyecektir.
Dairenin mükemmel konumu, hızla gelişen bölgesi ve denize yakınlığının yanı sıra bir dizi özelliği de var. Bu daire sadece konumu ile şaşırtmıyor. Alt katta, kendi yeşil köşenizi yaratabileceğiniz veya akşamı arkadaşlarınızla ve ailenizle yıldızlı gökyüzünün altında sanki kendi villanızdaymış gibi geçirebileceğiniz kendi arsanız sizi bekliyor. Esentepe mahallesi çok hızlı ilerliyor, bu bölgede birçok yeni proje tamamlanıyor, inşaat malzemeleri arazisi ve işgücünün fiyatı arttığı için tüm yeni daireler artık yüksek bir fiyata satılıyor.
İçeride bir rahatlık ve lüks vahasıyla karşılaşacaksınız. Markalı mobilyalarla mükemmel bir şekilde döşenmiş yenilenmiş daire, sizi zarif bir tarz ve rahatlık atmosferine davet ediyor. Gerekli tüm cihazlarla donatılmış modern bir mutfak, mutfak şaheserleri yaratmanız için size ilham verirken, yatak odalarındaki plintus benzeri ısıtıcılar kışın en soğuk günlerinde bile size sıcaklık ve rahatlık sağlayacaktır.
Üç geniş yatak odası, iki rahat banyo ve sokağa iki çıkış, konaklamanıza maksimum konfor ve rahatlık sağlayacaktır. Sakin bir yüzme havuzuna sahip peyzajlı avlu, huzur ve sükunetin tadını çıkarabileceğiniz şehir hayatının koşuşturmacasından sığınağınız olacak. Sadece kısa bir yürüyüş mesafesinde kaliteli yemeklerin ve çok çeşitli ürünlerin tadını çıkarabileceğiniz mağazalar ve restoranlar bulacaksınız.
Bu daire sadece konut değil, Esentepe'nin muhteşem semtinin kalbinde konfor, tarz ve lüksle ilgili kişisel hikayenizdir.
Yani Esentepe'de hazır bir Daire sizin için bekliyor!

Notlar