Calendar Estate
Emlak Danışmanı Nureddin Kanlıtuna
Telefon +905338410754 /

Satılık Deniz Manzaralı Türk tapulu Lüks3+1 225m2 Penthouse

Satılık Penthouse - Gazimağusa, Maraş, property-Details.north-cyprus

£ 750,000

Satılık Deniz Manzaralı  Türk tapulu Lüks3+1 225m2 Penthouse Satılık Deniz Manzaralı  Türk tapulu Lüks3+1 225m2 Penthouse Satılık Deniz Manzaralı  Türk tapulu Lüks3+1 225m2 Penthouse
Satılık Deniz Manzaralı  Türk tapulu Lüks3+1 225m2 Penthouse Satılık Deniz Manzaralı  Türk tapulu Lüks3+1 225m2 Penthouse

Hızlı Bakış

101evler İlan No #355924 İlan Tarihi 07/04/2024
Konum Gazimağusa, Maraş Tapu Türü Türk Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Penthouse
Metrekare 225 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 3
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 6
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 6

Açıklama

Türk Tapulu Lüks Penthouse!!!
Bu muhteşem 3 Yatak Odalı Penthouse Gazimağusa Maraş'ta yer almaktadır. Yakın zamanda tamamlanan bu daire, 230 m2'nin üzerinde toplam kapalı alana sahiptir ve binanın 6. katını kaplar.
Yüksek standartlarda inşa edilen bu penthouse, dekorasyon ve donanım konusunda hiçbir masraftan kaçınılmamıştır. Özel yapım açık plan mutfak ve yaşam alanı, akıllı ev kontrolleri, Miele beyaz eşyaları, Hunter Douglas tavan vantilatörleri, merkezi ısıtma, asansör erişimi, panoramik deniz manzarası ve terasta özel spa küveti/jakuzi ile modern bir ambiyansa sahiptir.
Her yatak odasında gömme dolaplar ve manzaralı kendi özel balkonu vardır; iki yatak odasında en-suite banyo bulunmaktadır. Tüm banyolarda elektrikli havlu askısı ve duvara monte 5x büyütmeli sensörlü aynalar mevcut. Koridorda geniş depolama alanı, sıcak su kazanı ve çamaşır makinesi bulunmaktadır.
Ortak tesisler arasında; çocuk oyun alanı, basketbol sahası, mini market, kafe, bar, açık infinity havuzu, sauna ve buhar odası bulunan spa ve fitness merkezi. Tüm binanın yıl boyunca bakımı yapılıyor ve jeneratör tarafından destekleniyor.
Gazimağusa Limanı, Eski Şehir Surları ve Lala Mustafa Paşa Camii'nin nefes kesen panoramik manzarasına sahıp, Palm Beach'e ve önerilen yeni Marina projesine yürüme mesafesinde olması - bu mülkü satın almak için hayatınızda bir kez karşınıza çıkacak bir fırsattır, sakın kaçırmayın!!!

Notlar