COAST AND COUNTRY HOMES
Broker Kate Harvey
Telefon +905338403228 / +447376079091

Sole acente * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Bahçeli Daire * Ortak Tesisler

Satılık Daire - Gazimağusa, Tatlısu, property-Details.north-cyprus

£ 134,950

Sole acente * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Bahçeli Daire * Ortak Tesisler Sole acente * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Bahçeli Daire * Ortak Tesisler Sole acente * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Bahçeli Daire * Ortak Tesisler
Sole acente * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Bahçeli Daire * Ortak Tesisler Sole acente * Tatlısu'da Deniz Manzaralı 3 Yatak Odalı Bahçeli Daire * Ortak Tesisler

Hızlı Bakış

101evler İlan No #358670 İlan Tarihi 23/04/2024
Konum Gazimağusa, Tatlısu Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 105 m2
Oda Sayısı 3+1 Banyo 2
Bina Yaşı 11 - 15 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Ful Eşyalı Dairenin Katı 0

Açıklama

Sole Agents* 3 Yatak Odalı Bahçeli Daire *Deniz Manzaralı* Full Eşyalı * Bakımlı Mülk* Ortak Yüzme Havuzları * Kapalı Havuz * Tesis İçi Restoran * Spor Salonu * Oyun Odası  * Taşınmaya Hazır * Satıcı Adına Tam Tapu * Ödenen KDV *  Yönetim & Kiralama Şirketi * İnceleme Gezileri Sunulmaktadır
Konum:
Bu proje güzel bir bölgede yer almaktadır. Tatlısu bölgesi şehrin gürültüsünden uzaklaşıp daha dinlendirici bir yaşam tarzının keyfini çıkarmanızı sağlıyor. Tatlısu, Girne ile Karpaz'ın ortasında yer alır ve hem Girne'nin kültürel merkezi, hem de Karpaz plajları ve etkileyici yeni Marina'ya güzel günlük geziler yapmanıza olanak tanır.
Kompleks, yüksek konumu nedeniyle muhteşem deniz manzarasına sahip bir dağ sığınağı olarak inşa edilmiştir ve yeni kaliteli Akdeniz yaşam tarzınızı veya Akdeniz'de muhteşem bir tatil geçirmenizi sağlamak için birçok ortak tesis sunmaktadır. pitoresk çevre.   Site, kiralık mülkleri sizin adınıza yönetmeye de hazır olan saha yönetimi ve bakım ofisi sayesinde bakımlıdır ve bu da burayı kiralık bir mülk olarak mükemmel bir seçenek haline getirmektedir.
Apartman:
Daireye girdiğinizde aydınlık, açık plan oturma odası ve mutfak alanıyla karşılaşacaksınız. Mutfakta kahverengi renkte gömme dolaplar ve beyaz eşyalar mevcuttur. Oturma odası, yeşil vadiye ve Akdeniz'e bakan hoş bir arka terasa açılmaktadır. Burası güneşlenmek veya açık havada manzaranın tadını çıkarırken yemek yemek için mükemmel bir alandır.
Ana yatak odasının kendi duşlu en-suite banyosu vardır ve ayrıca arka terasa doğrudan erişim.  Diğer iki yatak odası, duşlu tam donanımlı bir aile banyosunu paylaşmaktadır.  Tüm yatak odalarında gömme dolap ve klima mevcut olup, yatak ve komodin ile donatılmıştır.
Daire görüldüğü gibi mobilyalar dahil satılmaktadır. beyaz eşya ve klima üniteleri.  
Sahibi adına olan bireysel tapunun tamamı devredilmeye hazır ve KDV ödenmiş.
Bu, hoş bir site üzerinde makul bir fiyata harika bir bahçeli daire seçeneğidir - daha fazla ayrıntı için bugün bizimle iletişime geçin!
Ölçümler:
Oturma Odası / Mutfak: 4.886x7.388 mTeras: 5.091x2.597 mEbeveyn Yatak Odası (sol) : 3.595x3.676 mTeras: 3.035x3.705 m  Ebeveyn banyosu: 1.049x2.290 mKoridor: 3.380x1, 193 m  Aile Banyosu:  1.474x1.681 mYatak Odası 2: 2.803x3.094 mYatak Odası 3: 2.956x3.645 m    Site Özellikleri:
* Ortak Yüzme Havuzu* Çocuk Yüzme Havuzu* Kapalı Havuz* Restoran* Spor Salonu* Sauna* Oyun Odası* Kulüp Binası< /div>* Çocuk Oyun Alanı* Mini Golf* Yönetim veamp; Kiralama Ofisi
Neden Sahili Seçmelisiniz? Country Homes Emlak Acenteliği Ltd.
Sahil ve amp; Country Homes Emlakçılık Ltd. Şti. 17571 No'lu Kayıtlı Şirket olup Kıbrıs Türk Emlakçılar Birliği Üyesidir. Yalnızca kayıtlı ve lisanslı Emlak Acentelerinden mülk satın almak önemlidir.
Derneğin kural ve düzenlemelerine bağlı olmanın yanı sıra, aynı zamanda gurur duyuyoruz. Müşterilerimize her seçeneğin tüm mülk ve tapu ayrıntılarının, olası ek ücretlerin tam olarak açıklanmasını sağlamakta ve onları kişisel ve finansal ihtiyaçları için doğru seçeneğe yönlendirmede yardımcı oluyoruz. Kuzey Kıbrıs ve Londra'daki finans ortaklarımız, müşterilerimize finans ve ipotek seçenekleri konusunda yardımcı oluyor ve ekip olarak, müşterilerimizin güneşli bir ev hayalini gerçeğe dönüştürebiliyoruz.< br>Kuzey Kıbrıs'ta, özellikle de yabancı alıcılarla olan 15 yılı aşkın deneyimimiz, uzmanlığımız ve ada içi ağımız, A'dan Z'ye sorunsuz ve stressiz bir satın alma süreci ve satış sonrası sağlar.
REF: TA30

Notlar