BESTATE PROPERTY
Emlak Danışmanı Ahmet Özdaş
Telefon +905338823352 /

GİRNE ALSANCAK MERİT OTELLERE YAKIN, TESLİME HAZIR 1+1 DAİRELER !!

Satılık Daire - Girne, Alsancak, property-Details.north-cyprus

£ 105,000

GİRNE ALSANCAK MERİT OTELLERE YAKIN, TESLİME HAZIR 1+1 DAİRELER !! GİRNE ALSANCAK MERİT OTELLERE YAKIN, TESLİME HAZIR 1+1 DAİRELER !! GİRNE ALSANCAK MERİT OTELLERE YAKIN, TESLİME HAZIR 1+1 DAİRELER !!
GİRNE ALSANCAK MERİT OTELLERE YAKIN, TESLİME HAZIR 1+1 DAİRELER !! GİRNE ALSANCAK MERİT OTELLERE YAKIN, TESLİME HAZIR 1+1 DAİRELER !!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #360569 İlan Tarihi 01/05/2024
Konum Girne, Alsancak Tapu Türü Eşdeğer Koçanlı
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Daire
Metrekare 61 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 0
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 3
Eşya Durumu Eşyasız Dairenin Katı 1

Açıklama

GİRNE ALSANCAK MERİT OTELLERE YAKIN, TESLİME HAZIR 1+1 DAİRELER !!

  • Girne'nin Alsancak Bölgesi'nde yer alan bu eşsiz konum, sessiz ve sakin bir yaşamın kapılarını aralıyor. Dağ ve deniz manzaralarıyla çevrili olan bu bölge, size huzuru ve doğanın dinginliğini sunuyor.
  • Anayola, duraklara, süpermarketlere, Alsancak Belediyesi'ne, Alsancak Okulları'na, 5 yıldızlı otellere, Merit Otellere ve plajlara yakın lokasyonuyla dikkat çekiyor. Bu konum sayesinde günlük ihtiyaçlarınızı kolayca karşılayabilir ve çevredeki olanaklardan yararlanabilirsiniz.
  • Bakımlı ve güvenlikli bir site içerisinde bulunan bu daireler, ortak havuz, oyun alanları ve yürüyüş yolları gibi birçok aktivite imkanı sunuyor. Kaliteli malzeme ve birinci sınıf işçilikle inşa edilmiş olan bu dairelerin salon ve koridorları granit seramik zeminlerle kaplıdır.
  • 1+1 daireler 61 m² büyüklüğünde olup, Temmuz 2024'te teslim edileceklerdir. Ayrıca, bu dairelerin eşdeğer koçanı bulunmaktadır ve yatırım veya yaşam amaçlı kullanıma uygun bir seçenek sunmaktadır.
  • Alsancak Bölgesi'ndeki bu yaşam alanı, hem huzurlu bir yaşam arayanlar için hem de yatırım yapmak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor. Siz de bu fırsatı kaçırmayın ve Girne'nin bu muhteşem bölgesindeki yaşamın tadını çıkarın!
Ayrıntılı bilgi/yerinde görmek için lütfen bizi arayın.

AHMET ÖZDAŞ +90(533)882-3352


Notlar