Skyline Real Estate
Broker Halit Süleyman Ülkür
Telefon +905488350033 / +905338242394

GİRNE ZEYTİNLİK BÖLGESİNDE KONFORUN DORUK NOKTASI!

Satılık Villa - Girne, Zeytinlik, property-Details.north-cyprus

£ 790,000

GİRNE ZEYTİNLİK BÖLGESİNDE KONFORUN DORUK NOKTASI! GİRNE ZEYTİNLİK BÖLGESİNDE KONFORUN DORUK NOKTASI! GİRNE ZEYTİNLİK BÖLGESİNDE KONFORUN DORUK NOKTASI!
GİRNE ZEYTİNLİK BÖLGESİNDE KONFORUN DORUK NOKTASI! GİRNE ZEYTİNLİK BÖLGESİNDE KONFORUN DORUK NOKTASI!

Hızlı Bakış

101evler İlan No #361238 İlan Tarihi 04/05/2024
Konum Girne, Zeytinlik
Durum Satılık Emlak Türü Konut / Villa
Metrekare 740 m2
Oda Sayısı 4+1 Banyo 3
Bina Yaşı 0 Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Eşyasız    

Açıklama

Şehir merkezinde, nefes kesici deniz manzarasıyla muhteşem bir konumda bulunan bu lüks villa, konfor ve şıklığı bir araya getiriyor. 4 oda, hepsi özel banyo (ensuit) ve geniş alanlar sunarak konuklarına ayrıcalıklı bir konaklama deneyimi sunuyor.

Ana yatak odasında bulunan giyinme odası ve jakuzi ile, rahatınızı düşünen bir tasarım anlayışına sahip olan villa, modern yaşamın tüm gereksinimlerini karşılamak üzere özenle düzenlenmiştir. Ayrıca, özel yüzme havuzu ve ateş çukuruyla dış mekanı da özel kılan bu villada, keyifli anlarınızı paylaşabileceğiniz kapalı garaj da bulunmaktadır.Yerlerde kullanılan full parke döşeme, villa içindeki geleneksel ve modern tasarımın mükemmel bir bileşimi olarak dikkat çekerken, VRF iklimlendirme sistemi sayesinde her odada ideal sıcaklık ve konfor sağlanmaktadır.

Villada bir adet ana mutfak, bir adet kızartma mutfağı ve bir adet roof terasta BBQ mutfağı bulunmaktadır. Bu sayede, özel yemekler hazırlayabilir ve keyifli anlarınızı sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.Şehir merkezine yakınlığı ve muhteşem deniz manzarasıyla, bu lüks villa sadece konforlu bir yaşam sunmakla kalmayacak, aynı zamanda unutulmaz anılarınızın da mekanı olacaktır.

Detaylı bilgi ve görüşme için lütfen bize ulaşın.


Notlar