Property DMC
Yetkili Property DMC
Telefon +905338252096 / +905338252096

1+1, Studio and 2+1 Apartments with Breathtaking Mountain and Sea Views in Esentepe...

For Sale Flat - Kyrenia, Esentepe, property-Details.north-cyprus

£ 108,000

1+1, Studio and 2+1 Apartments with Breathtaking Mountain and Sea Views in Esentepe... 1+1, Studio and 2+1 Apartments with Breathtaking Mountain and Sea Views in Esentepe... 1+1, Studio and 2+1 Apartments with Breathtaking Mountain and Sea Views in Esentepe...
1+1, Studio and 2+1 Apartments with Breathtaking Mountain and Sea Views in Esentepe... 1+1, Studio and 2+1 Apartments with Breathtaking Mountain and Sea Views in Esentepe...

Hızlı Bakış

101evler İlan No #342810 İlan Tarihi 03/02/2024
Konum Kyrenia, Esentepe Tapu Türü Tahsis
Durum For Sale Emlak Türü Houses / Flat
Metrekare 50 m2
Oda Sayısı 1+1 Banyo 1
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu Unfurnished Dairenin Katı 0

Açıklama

Kuzey Kıbrıs'ın özgürlükleri içinde ve güzel dağılma alanları, nefes kesen deniz manzarası sunan lüks bir tesistir.
Toplam 66 daireyle, tamamı lüks 1+1 Loft (4 adet)+35 m² Teras,2+1 Loft (28 adet)+50 m² Teras,stüdyo (6 adet)+ 35 m² Teras,1+1 (28 adet) olmak üzere çok çeşitli lüks daireler sunulmaktadır.
Akdeniz'in panoramik manzarası eşliğinde konfor ve tarzın bir karışımını sunar.Her daire, konforlu ve muhteşem bir yaşam tarzı sağlayacak şekilde zarif bir şekilde tasarlanmış ve modern olanaklarla zengindir.
Daireler geniştir, iyi aydınlatılmıştır ve doğal ışık ve panoramik deniz manzarasını en üst düzeyde çıkarmak için büyük yapılara sahiptir.Nefes kesen Deniz manzaralı projemizde sonsuz ufkun güzelliğini...Genel olarak sakinlerin deneyimi için çeşitli olanaklar ve hizmetlere sahiptir.
Barbekü alanı, meditatif bahçe, havuz bar, yürüyüş yolu, fast food ürünleri....
Ayrıca insanların fitness rutinlerini sürdürmelerine olanak sağlayan bir açık hava spor alanı da sunmaktadır; Sakin ve sakin bir ortam sağlayan meditatif bahçe. sakinlerin doğasıyla yeniden bağlantı kurabileceği ve iç huzuru bulabileceği alan.Lezzet arayanlar için, yerel ve uluslararası mutfaklardan oluşan geniş bir menü sunan bir restorana ev sahipliği yapmaktadır.
Tesisde yer alan esnek alanı, açık havada yemek yemenin ve sosyal toplantıların keyfini çıkarmak için mükemmel bir ortamla birlikte rahat ve davetkar bir atmosfer sunuyor.
Ailelerin muhteşem deniz manzarasının keyfini çıkarırken dinlenebileceği ve yenilenebileceği, çocuk havuzu da dahil olmak üzere sonsuzluk izleme havuzları bulunmaktadır.
Büyüleyici Deniz, Büyüleyici Gün Batımı...
Hayalinizdeki yaşam kişiyi Özel Ödeme Planları ile sizi bekliyor...
Anahtar Teslim Tarihi; Haziran 2026

Notlar