Danışman Hakkında
Ragib Ratib
Ragib Ratib
Ragib Ratib

Boğaziçi Üniversitesi ekonomi bölümünden mezun olan Rağıb Ratib uzun yıllar yurt dışında uluslararası şirketlerde yöneticilik yaptı. 

Kıbrıs'a dönünce bu tecrübesini ülkesiyle payşlaşmak istedi ve dört yıl Tarım bakanlığına bağlı Toprak Ürünleri Kurumu'nun Genel Müdürlüğünü yaptı. 

Uluslararsı ticarette faaliyetlerine devam etti ve Kıbrıs'ın Hellim Peynirinin Körfez Ülkelerine satılmasında Brokerlik yaptı. 

2 Yıl Kıbrıs Tenis Federasyonu başkanlığı görevinde bulundu. Bir çok Kurum ve Kuruluş'un Yönetim Kurulu üyeliği görevlerinde bulundu ve bulunmaktadır.

Yatırımcı olarak başladığı Emlak Sektöründe hedefleri büyüterek Emlak Ofisi kurdu ve profesyönel  bir yapıyla hizmet vermeye başladı.


Ragib Ratib - Cyprus Riviera Properties & Investment Emlak Danışmanı
Ragib Ratib
Cyprus Riviera Properties & Investment
Ragib Ratib
Ragib Ratib
Ragib Ratib
6 İlan
Danışman Hakkında
Danışman ilanlarını ara

101evler.com sitesinde kullanıcılar tarafından sağlanan her türlü ilan, bilgi, içerik ve görselin gerçekliği, orijinalliği, güvenliği ve doğruluğuna ilişkin sorumluluk bu içerikleri giren kullanıcıya ait olup, 101evler.com'un bu konuda herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Bu sitede yayınlanan tüm bilgi belge ve fotoğrafların mülkiyeti 101evler'e aittir. İzinsiz kopyalanamaz, çoğaltılamaz, paylaşılamaz.