Über Agenten
Yenal Tüzün
Yenal Tüzün
Yenal Tüzün

1976, Lefkoşa doğumlu olan Yenal Tüzün, Novest Estates Ltd’in kurucu ortağıdır.Emlak sektöründe yaklaşık 10 seneden beri aktif olarak faaliyet göstermektedir. Lefkoşa’nın seçkin ve yeni gelişmekte olan bölgelerinde Villa ve Lüks Konut konusunda uzmanlaşarak birçok firmanın yatırımına yön vermiş ve kazanç sağlamıştır.

Bugün NOVEST Emlak Yatırım ve Danışmanlık ofisinde,emlak sektöründe yıllarca kazandığı iş eğitimi ve tecrübesini , gayrimenkul danışmanlarıyla paylaşarak ofisin sinerjisine güç katmaktadır. Gayrimenkul uzmanlığı konusunda birçok eğitimlere katılmış, meslekteki başarısından ötürü birçok sertifika ve ödüllere hak kazanmıştır.Tüzün, evli ve bir kız çocuğu babasıdır.

ALDIĞI ÖDÜLLER:
2008 Türkiye Anadolu ve KKTC Ciro 1.ncisi
2009 Türkiye Anadolu ve KKTC Ciro 7.ncisi
2010 Şubat Türkiye Anadolu ve KKTC Ciro 3.ncüsü
2008-2009-2010-2011-2012-2013-2014 Ofis Ciro 1.ncisi
Remax International 2008 %100 Klüp ü

Yenal Tüzün - Coldwell Banker Novest Emlak Danışmanı
Yenal Tüzün
Coldwell Banker Novest
Yenal Tüzün
Yenal Tüzün
Yenal Tüzün
4 Anzeigen
Über Agenten
Suchanzeigen

101evler.com übernimmt keine Verantwortung für alle Ankündigungen, Informationen, Inhalte und visuellen Bilder, die von anderen Benutzern oder Immobilienunternehmen eingegeben wurden. Die Richtigkeit dieser Inhalte, die von anderen Benutzern/Firmen eingegeben wurden, gehört dem Anzeigeninhaber. Alle auf dieser Seite veröffentlichten Informationen, Dokumente und Fotos sind Eigentum von 101evler. Es darf ohne Genehmigung nicht kopiert, reproduziert oder geteilt werden.