Über Agenten
Serhun Kasap
Serhun Kasap
Serhun Kasap

Metro, Kuzey Kıbrıs'ta sürekli değişen ve gelişen gayrimenkul yatırımlarında 360 derece doğru hizmeti alabilmeniz amacıyla Ağustos 2014'de kurulmuştur. Güncel olarak takip ettiğimiz sektörümüzü siz değerli müşterilerimiz ve değerli meslektaşlarımız için daha iyi seviyelere getirerek Kuzey Kıbrıs ekonomisine katkıda bulunma gayesindeyiz.

Metropolitanlaşan şehirlerimizde, doğru bilgileri siz değerli müşterilerimiz ile paylaşarak yatırım süreciniz için sağlam temeller oluşturuyor, Alım, Satım ve Kiralama işlemlerinizi doğru değerlerde yapmanız için ekip olarak şeffaf danışmanlık hizmetini sunuyoruz.

Unutmayın, bilinçli yatırım sağlam temeller üzerine kurulu bir gelecek yaratmanın ilk adımıdır.


Saygılarımızla



Serhun Kasap - METRO EMLAK Emlak Danışmanı
Serhun Kasap
METRO EMLAK
Serhun Kasap
Serhun Kasap
Serhun Kasap
10 Anzeigen
Über Agenten
Suchanzeigen

101evler.com übernimmt keine Verantwortung für alle Ankündigungen, Informationen, Inhalte und visuellen Bilder, die von anderen Benutzern oder Immobilienunternehmen eingegeben wurden. Die Richtigkeit dieser Inhalte, die von anderen Benutzern/Firmen eingegeben wurden, gehört dem Anzeigeninhaber. Alle auf dieser Seite veröffentlichten Informationen, Dokumente und Fotos sind Eigentum von 101evler. Es darf ohne Genehmigung nicht kopiert, reproduziert oder geteilt werden.