101evler Mobil Uygulaması ile Sizlerle

Cep telefonlarının hayatımızın merkezinde olduğu son yıllarda, tüm işlerimizi halletmek için ona bağımlı hale gelmiş olduğumuz kaçınılmaz bir gerçektir. Peki bir tıkla tüm işlerimizi halledebiliyor olmamız sizce de biraz ürkütücü değil mi? Sanırım Black Mirror hayranları ne demek istediğimi daha iyi anlayabilirler.

Teknolojinin tek bir tık uzağımızda olmasının ürkütücü yanları olduğu gibi, elbette faydalı yanlarını da göz önünde bulundurmak gerekir. Telefonlar ve tabletler ile tüm hayatımızı yönetebiliyor olmamız, hayatımızı kolaylaştırdığı gibi, yoğun tempo ile çalışanlar için adeta bir armağan niteliğinde olduğunu söylemek gerekir.

Bizler de 101evler ailesi olarak teknolojiden geri kalmamak, her daim sitemizi geliştirmek ve sizlere daha iyi hizmet verebilmek için bir süredir üzerinde çalıştığımız ücretsiz mobil uygulamamız ile bugünden itibaren sizlere hizmet vermekteyiz.

Hem Android, hem iOS  işletim sistemi ile uyumlu olan uygulamamızı kullanmak için tek yapmanız gereken, Play Store veya App Store uygulamalarından 101evler’i indirmek olacaktır.

101evler uygulamasında neler bulabilirsiniz?

  • Beğendiğiniz emlak ilanlarını favorilerinize kaydederek, bir sonraki aramanızda onlara daha kolay ulaşabilirsiniz. 

  • En son yapılan aramayı otomatik olarak kaydeden özellik ile bir sonraki kullanımda son aramanızı görüntüleyebilirsiniz.

  • Kuzey Kıbrıs’ın en çok tercih edilen öğrenci yurtları ile en büyük ve en başarılı projelerine ulaşabilirsiniz.

  • Detaylı arama menüsü ile hayalinizdeki evin kriterlerini kaydedebilir ve daha sonraki aramalarınızda onlara daha kolay ulaşabilirsiniz.

  • Merkez bankası kurları ile sterlin, euro, türk lirası ve dolar arasında döviz çevirici özelliğini kullanabilirsiniz.

  • Konut Kredi Hesaplayıcı ile bütçenize göre kredi hesaplaması yapabilirsiniz.

  • Metrekare dönüştürücü özelliği ile arazilerin dönüm, evlek, ayakkare ve metrekare hesaplamasını yapabilirsiniz.

  • Harita üzerinde gezinerek bulunduğunuz konumdaki emlak ilanlarını inceleyebilir, dilediğiniz konumda yer alan ilanlara kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Son olarak, ilanlarda gezinirken Whatsapp ikonuna tıklayarak ilan sahipleri ile Whatsapp üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Biz 101evler mobil uygulamasını tasarımı, renkleri ve kolaylığı ile çok beğendik. Umarız sizler de beğenirsiniz. Yeniliklerde buluşmak üzere…