6 Şehir 6 Villa

Aradığım villa bahçeli, uygun fiyatlı, ama en önemlisi merkeze yakın olmalı diyorsunuz ancak bu kriterlere uygun evi bir türlü bulamıyor musunuz? Bizler de tam olarak öyle düşündük ve ülkemizin 6 şehrinde yer alan, bu özelliklere uygun 6 villayı sizler için değerlendirdik. Bu villalar ile sizleri baş başa bırakıyoruz.

1. Lefkoşa’nın Kalbi

Küçük Kaymaklı’da bulunan 3 yatak odalı villa Türk Koçanlı olması ile dikkat çekiyor. 180 metrekareye sahip olan villa, ikinci el eve sıcak bakanlar için kaçırılmaz bir fırsat. 136006 numaralı ilan ile ilgili tüm detaylara ulaşmak için tek yapmanız gereken ilan sayfasındaki numarayı aramak.

2. Girne’nin Kalbi

Girne’de yaşamanın belki de en güzel yanlarından biri denize yakın olmaktır. Hele birde eviniz, denize sadece yürüme mesafesindeyse keyfinize diyecek yoktur elbette. Geniş terasında deniz manzarası bulunan 3 yatak odalı villa Girne’nin oldukça merkezi bir konumu olan Karaoğlanoğlu’nda yer alıyor. Uygun fiyatı ile dikkat çeken 141740 numaralı ilanımızın tüm detaylarına ilan sayfasında yer alan numaradan ulaşabilirsiniz.

3. Mağusa’nın Kalbi

Sıradaki villamız gerek denize, gerekse merkeze yakınlığı ile Mağusa’nın belki de en güzel bölgelerinden biri olan Glapsides’de yer almaktadır. 220 metrekare ve 3 yatak odalı olan villa eşyaları ile satışa sunulmaktadır. 145400 numaralı ilan ile ilgili daha fazla bilgiye ilan sayfasındaki numaradan ulaşabilirsiniz.

4. Güzelyurt’ta 3+1

Güzelyurt Lemar arkasında bulunan villa 200 metrekare kapalı alana sahiptir. 3 yatak odasında da banyo ve tuvalet bulunan villa ile ilgili tüm ayrıntılara 104782 numaralı ilandaki telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

5. İskele’de 4+1

İskele’de Begonvil Villaları’nın karşısında bulunan yeni bitmiş villa 4 yatak odalı olup geniş bir bahçeye sahiptir. ayrıntılı bilgiye ulaşmak için 145178 numaralı ilandaki telefonu arayabilirsiniz.

6. Lefke’de Osmanlı Evi

Listemizdeki en pahalı ev olma özelliğine sahip olan bu Osmanlı evi yaklaşık olarak 200 yıllık bir tarihe sahiptir. Buram buram tarih kokan evin 5 yatak odası ve geniş bir avlusu bulunmaktadır. Türk koçanlı olması ile de dikkat çeken ev tarihi sevenler ve Lefke’de ev arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat. Detaylı bilgiye 81544 numaralı ilanda yer alan telefon numarasından ulaşabilirsiniz.