‘Bizim Ev’ Satışa Çıkıyor!

80’li ve 90’lı yıllara damga vuran ‘Full House’ dizisini bilmeyen yoktur. Ekranlarımızda ‘Bizim Ev’ adı ile yayınlanmış olan dizinin açılış jeneriğinde izlediğimiz kırmızı kapılı ev de elbette dizi ile ilgili hafızalarımıza kazınan ayrıntılardan biridir.

Dizinin devamı niteliğinde olup 2016 yılında başlayan ve son sezonu ile bu yıl ekranlara veda etmeye hazırlanan ‘Fuller House’ dizisi jeneriğinde de kullanılan ve birçok kişinin aşina olduğu ev Nisan ayı bitmeden emlak piyasasında yerini alıyor.

San Francisco’da çekilen ve 7’den 70’e herkesin kalbinde taht kuran ‘Full House’ dizisinin yaratıcısı ve yapımcısı, aynı zamanda birkaç yıldır evin sahibi de olan Jeff Franklin, gerekli tadilatlar yapıldıktan sonra evin yeniden satışa sunulacağını açıkladı.

Dış görünüşü dizi jeneriğindeki ile aynı olmasına rağmen, içi her iki dizidekinden de tamamen farklı olan Viktoriya tarzı ev 230 metrekarelik bir alana ve beş yatak odasına sahip. Ev aynı zamanda ‘Bizim Ev’ dizisinin başladığı ilk günden beri, San Francisco’ya ziyarete gelen birçok turistin ilk duraklarından birisi olma özelliğini de taşıyor.

Ancak evin Franklin’den önceki sahibi bu durumdan rahatsız olmuş olmalı ki, evin tanınmaması adına iç ve dış görünüşünü tamamen değiştirmiş. Neyse ki 2016 yılında evi satın alan yapımcı, dizi ile ikonikleşen evin dış görünümünü yeniden dizide gördüğümüz haline çevirmiş. ‘Fuller House’ dizisinin yayınlanmasının ardından ise evi merak eden turist ve ziyaretçilerin sayısı yeniden artmaya başlamış.

Evin hayatında önemli bir yere sahip olduğunu söyleyen yapımcı, ‘Fuller House’ dizisinin bitecek olmasından dolayı evi yeniden satışa sunacağını açıkladı.

Franklin, 2016’da Instagram hesabında yayınladığı bir paylaşım ile evi satın aldığını takipçileri ile paylaşmıştı.

View this post on Instagram

My new house in San Francisco. Look familiar?!

A post shared by Jeff Franklin (@fullerhouseguy) on

Bizler de, Nisan ayı sonunda satışa çıkacak olan ve henüz fiyatı açıklanmayan evin yeni sahibine ‘Full House’ tadında bir hayat dileriz.

Kaynak:
Mansionglobal.com
Sfgate.com
Housebeautiful.com