Daire Fiyatına Ev Sahibi Olun

Adeta reklam gibi kokan bir başlık ile yazımıza başlamış olduğumuz dikkatinizden kaçmamıştır elbetteki. Ancak yazımızın ilerleyen satırlarında başlık için en uygun kelimeleri seçmiş olduğumuzu fark edeceğinizden eminiz.

Özellikle son dönemde dövizin hızlı yükselişi ile birlikte, evini yenilemek isteyenler ve yeni evlenmiş çiftler için oldukça sarsıcı bir döneme girildiğini söylemek pek de yanlış olmayacaktır. Bu sebepten dolayı bizler de sitemizde ufak bir araştırma yaptık ve daire fiyatına sahip olabileceğiniz, çok da masraf istemeyen birkaç satılık evi sizler için bir araya getirdik. Dileriz listemizde yer alan ilanlar arasından kendinize en uygun evi bulabilirsiniz.

1. Mağusa Kaleiçi

Ufak bir tadilat ile gayet güzelleştirilebilecek bu müstakil ev, Türk koçanlı olması ve geniş bahçesi ile Mağusa’da uygun fiyatlı ev arayanlar için kaçırılmayacak bir fırsat. 6 yatak odalı geniş ev ile ilgili detaylı bilgi için 140772 numaralı ilandaki telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

140772

2. Maraş Bölgesi’nde 3+1

Fiyatını görünce gözlerinize inanamayacağınız müstakil ev, bahçesinin genişliği ile de dikkat çekiyor. Çok fazla tadilat ile uğraşmadan, oldukça uygun bir fiyata müstakil ev sahibi olmak ve Mağusa’nın aile bölgeleri arasında yer alan Maraş’ta yaşamak istiyorsanız yapmanız gereken
145448 numaralı ilandaki telefonu aramak olacak.

3. Yeşilyurt’ta 2+1

Listemizdeki en düşük fiyatlı ev olma özelliğine sahip olan ve 2 yatak odası bulunan müstakil ev Yeşilyurt’ta köy içerisinde bulunmaktadır. 1 dönümden büyük bir bahçeye sahip olan evi, oldukça düşük bir fiyata alıp, yaptıracağınız tadilatlarla hayalinizdeki eve dönüştürebilirsiniz. Bilgi için
110519 numaralı ilanı inceleyebilirsiniz.

4. Bostancı’da 2+1

Bahçesinde barbekü ve 3 adet yardımcı oda bulunan bu müstakil ev Bostancı’da 480 metrekare bir alan içerisinde bulunmaktadır. 135336 numaralı ilanda yer alan telefon numarasından daha detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

5. Alsancak’ta 2+1

Merit Oteller’e yakın konumda bulunan 2 yatak odalı ve 2 balkonlu ev Girne’de ev sahibi olmak isteyenler için biçilmiş kaftan. 145312 ilan numaralı müstakil evi yerinde görmek ve detaylı bilgi almak için ilandaki telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

6. Kozanköy’de 3+1

Kozanköy’de yer alan müstakil ev Girne’ye yakın mesafede olmak isteyenler için güzel bir seçim olacaktır. Dağ manzarası ile dikkatleri çeken ev ile ilgili detaylı bilgiye 138985 numaralı ilandan ulaşabilirsiniz.

7. Gelibolu’da 3+1

Sırada Lefkoşa’dan bir ev var. Gelibolu’da yer alan evin salon ve mutfağı ayrı olup, 3 yatak odası bulunmaktadır. Aynı zamanda Türk koçanlı olan 110264 numaralı ilanı ziyaret ederek, daha fazla bilgiye ulaşabilirsiniz.

8. Maraş’ta 3+1

200 metrekare kapalı alana ve geniş bir balkona sahip olan evin içi oldukça yeni durumda olduğundan dolayı masrafsız bir şekilde uygun fiyata ev sahibi olabilirsiniz. Şöminesi de olan ev, Maraş Bölgesi’nde ev arayanlar için uygun olacaktır. Detaylı bilgiye 141094 numaralı ilanda yer alan telefondan ulaşabilirsiniz.

9. Kozanköy’de 3 +1

Kozanköy’de yer alan bir diğer ilanımız 170 metrekare olup Lefkoşa’da bir daire ile takas edilebilmektedir. Tadilat gerektiren ev ile ilgili detaylı bilgi için 143474 numaralı ilanda yer alan telefon numarasını arayabilirsiniz.

10. Alsancak’ta 2+1

Son ilanımız deniz ve dağ manzaralı terası ile kalplere 10 numaralık bir vuruş yapıyor. 2 yatak odası olan ev, gerek fiyatı, gerek konumu, gerekse geniş bahçesi ile uygun fiyatlı müstakil ev arayanların seçimi olacağa benziyor. Detaylı bilgi için 83917 numaralı ilanı ziyaret edebilirsiniz.