“Four Seasons Life” yaşamı tatile çevirecek

Kuzey Kıbrıs’ın 4 güçlü firması Döveç, Noyanlar, Recaioğlu ve Tunalı Group Of Companies’in ortaklaşa kurduğu bir gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Four Seasons Life projesinin lansmanı yapıldı.

Four Vision Development tarafından tasarlanan, İskele Bölgesi’nin yeni gözde yatırımı “Four Seasons Life” proje lansmanı, dün akşam, Golden Tulip Hotel Havuzbaşı’nda düzenlenen kokteyl ile gerçekleştirildi.

Lansmanı gerçekleştirilen gözde projede, hayaller gerçeğe dönüştü.

Kuzey Kıbrıs’ın en köklü 4 inşaat firması Döveç, Noyanlar, Recaioğlu ve Tunalı Group Of Companies’in ortaklaşa kurduğu bir gayrimenkul yatırım ortaklığı olan Four Vision Development, Four Season Life projesiyle denize sıfır bir yaşamın ayrıcalıklı dünyasını sunuyor.

Dört mevsim lüks yaşamı sunacak olan Four Seasons Life projesi, muhteşem lokasyonuyla dikkat çekiyor.

Four Seasons Life, birbirinden farklı evleriyle müşterilerini ülkenin masmavi deniziyle buluşturacak.

Geceye çok sayıda konuk katıldı

Bazı bakanlar, milletvekilleri, sektör temsilcileri ve çok sayıda konuğun yer aldığı gecede, projenin tanıtımı Four Vision Development Satış Temsilcisi Burcu Kurt tarafından gerçekleştirildi.

Tanıtım filminin gösterilmesinin ardından Four Vision Development yatırım ortakları Döveç Group Direktörleri’nden Burçin Döveç, Noyanlar Group Direktörü Ahmet Noyan, Recaioğlu Group Direktörleri’nden Okan Recaioğlu, Tunalı Group Direktörleri’nden Ceyhun Tunalı tek tek sahneye çağrıldı.

Tunalı: Proje 6 ay gibi bir sürede ortaya çıktı

Four Vision Development adına konuşma yapan Tunalı Group Direktörleri’nden Ceyhun Tunalı, sözlerine ortaklarına teşekkür ederek başladı.

Tunalı, “Biz bu serüvene nasıl başladık? Yaklaşık 1,5 yıl önce Müteahhitler Birliği’nde gerçekleştirilen bir toplantıda bir araya geldik. Ayaküstü bir konuşma esnasında bu dört firmanın neden KKTC’de daha güzel projeler üretemediğini konuştuk. Bir şeyler başarmak için hep birlikte adım attık. Fikirlerimizi masaya yatırdık, tartıştık ve projemizi ortaya çıkardık” dedi.

Projelerinin yaklaşık 6 ay gibi bir sürede ortaya çıktığını söyleyen Tunalı, daha güzel ve daha başarılı bir projenin hayata geçmesi için çalıştıklarını söyledi.

KKTC’yi tüm dünya da tanıtabilecek, ekonomiye ve turizme katkı sağlayabilecek bir proje olması için uğraş verdiklerini kaydeden Tunalı, Four Seasons Life projesini uzun uğraşlar sonucu son noktaya getirdikleri söyledi.

Gürcafer: Gurur duyuyoruz

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği Başkanı Cafer Gürcafer de gecede bir konuşma yaptı.

Gürcafer, dört firmanın bir araya gelerek kolektif bir çalışma örneği sergiledikleri için kendilerini yürekten kutladığını söyledi.

Gürcafer, Four Seasons Life projesiyle nelerin başarılabileceğini gördüklerini ve gurur duyduklarını söyledi.

Bu arada, konuşmaların ardından maketin açılışı yapıldı. Çok sayıda kişinin katıldığı lansman, pasta kesiminin ardından gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü.

Özgün tasarım ve modern yaşam

Öte yandan, Four Seasons Life Projesi, Kuzey Kıbrıs’ın inşaat yatırımlarının yükselen değeri olan İskele Boğaz bölgesinin eşsiz sahil şeridinde inşa edilecek. Proje denize sıfır olması nedeniyle hem yatırımcının hem de tatilcilerin dikkatini çekmekte. Toplam 420 konuttan oluşan mega yatırım projesinde gününüzün her anını eşsiz ayrıcalıklarla donatılmış ve size özel plajınızda geçirebileceksiniz.

Proje, konum avantajına paralel olarak, 65,000 m2 peyzaj alanıyla huzur sunarken, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen tatilcilere, Akdeniz’in yeşil ve mavinin her tonuyla tanışmalarını sağlıyor. Four Seasons Life projesi, ayrıcalıklı peyzaj ve sosyal imkanları ile kullanıcılarına keyifli bir yaşam sunarken aynı zamanda kârlı bir yatırım sunuyor. Özgün tasarımı ve modern yaşam konseptiyle sizlere sadece bir ev değil bir yaşam şekli sunuyor.

Her konut sahibine ayrıcalıklı bir yaşam biçimi sunacak olan Four Sesaons Life’ta, her bütçeye dost konut tipi bulunmakta.

Standart ötesi bir yaşam için hayata geçirilen Four Seasons projesi, bölgeye değer kazandırırken, konut sahiplerini ayrıcalıklı bir yaşam biçimiyle tanıştıracak.

Kaynak: Kıbrıs Gazetesi