Girne’de Uygun Fiyatlı 5 Villa

Girne’de yer alan, gerek fiyatı gerekse görünümü ile hayallerinizi süsleyecek olan 5 villayı sizler için değerlendirdik.

1. Zeytinlik’te Uygun Fiyatlı Villa

Zeytinlik için elbette Girne’nin en güzel bölgelerinden biri olduğunu söyleyebiliriz. Hem merkeze, hem de doğaya yakınlığı ile bilinen Zeytinlik, özellikle son yıllarda oldukça rağbet görmektedir. Kendime ait bir bahçem olsun, site içerisinde yer alsın, arabayla hem denize hem merkeze 10 dakikalık mesafede olsun, ama aynı zamanda uygun bir fiyata villa olsun diye düşünenlere cevabımız çok şey istiyorsun değil, doğru yere geldin olacaktır.

2 yatak odalı ve 92 metrekare olan bu villanın temizliği de kuşkusuz kolay olacaktır. Fiyatı yalnızca £69,900 olan villa ile ilgili detaylara 98124 numaralı ilanda yer alan telefon numarasından ulaşabilirsiniz. Ayrıca bana 2 yatak odası yetmez diyenler site içerisinde yer alan daha büyük ve daha yüksek fiyatlı villaları da inceleyebilirler..

2. Karaoğlanoğlu’nda Site İçerisinde İkiz Villalar

Neredeyse bir daire fiyatı kadar düşen fiyatıyla dikkat çeken ve site içerisinde yer alan bu villaların, £120.000’den £88.500’e düştüğünü duyunca listemize eklemeden geçmemeliyiz dedik.

Karaoğlanoğlu bölgesinde ortak yüzme havuzlu site içerisinde yer alan ikiz villalar 3 yatak odalı olup eşyalı olarak satışa sunulmaktadır. Villalar ile ilgili tüm detaylara ulaşmak için 142396 numaralı ilandaki telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

3. Bahçeli’de Şömineli Villa

Özellikle yurt dışında yaşayanların ilgisini çeken bölgelerden olan Bahçeli için merkeze biraz uzak olduğu söylense de, şehir merkezine yaklaşık 40 dakikada ulaşabilmenin sessizliği ve sakinliği sevenler için çok da uzun bir zaman olmadığını söyleyebiliriz.

Doğa ile iç içe olan, deniz manzarası bir yanında dağ manzarası diğer yanında olan şömineli bu villa ile ilgili daha fazla bilgi edinmek isterseniz 109394 numaralı ilanı inceleyebilirsiniz.

4. Girne’nin İncisi Karmi

4 yatak odalı olan ve Girne’nin en huzur verici bölgelerinden biri olan Karmi’de yer alan bu villa yeşilliklerin arasında yaşam arayanlar için ideal bir seçim olacaktır.

Şöminesi olan ve beyaz eşyalar ile satışa sunulan bu villa ile ilgili detaylı bilgiye 188370 numaralı ilandaki telefon numarasını arayarak ulaşabilirsiniz.

5. Karşıyaka’da 2+2 Villa

Evinizin içinin olduğu kadar dışının da tadını çıkarmayı seviyorsanız, Karşıyaka’da yer alan bu 2+2 villa sizin için ideal bir seçim olacaktır. Bahçesi odunluk, merkezi ısıtma için gaz tankı ve alet odası bulundurmasının yanında, kamelyalar, çeşitli meyve ağaçları ve çiçekler ile muazzam bir sunum sergiliyor.

Ayrıca satışta yeni ev sahibini ufak bir sürprizin de beklediğini ve tüm detaylara 200231 numaralı ilandaki telefondan ulaşabileceğinizi de söylemeden geçmeyelim.