Hazine Evler’de Eğitim Yılı

2017 Hazine Evler için çok keyifli bir sene oldu. Kuzey Kıbrıs emlak sektörüne hızlı bir giriş yapıp, iddiasını kısa zamanda ortaya koydu. Artık adamızda Hazine Evler olarak kendi yerini edindi. Sıra daha da gelişmeye ve ilerlemeye geldi, bu nedenle Hazine Evler 2018’i eğitim yılı ilan etti, sadece kendisine de değil adamızda eğitime ihtiyacı olduğunu hisseden her sektörden, herkese… 

Hazine Evler bu yılı başından sonuna kadar çeşitli eğitimlerle taçlandıracaklarını belirtiyorlar. Bu amaçla emlak sektörünün içinden bizzat kendi başarıları ile yer edinmiş, 3 haftada 1900 Konut Satan Ekibin Lideri olan, aynı zamanda birebir gerçek hayattan verdiği örnekleri ve etkili eğitimci kimliğiyle de duayen diyebileceğimiz Kürşat Tuncel ile yola çıktılar.  İlk 3 Aylık eğitim programları şimdiden belli oldu, ilk eğitim ‘TEK VURUŞTA SATIŞ’.

Nedir bu Tek Vuruşta Satış?

A’dan Z’ye satış tekniklerinin etkili satış için nasıl bir araya getirilebileceğini anlatan bu kapsamlı eğitim, hem klasik satış döngüsünü hem de nöro satışın sırlarını kapsayan 18 saatlik bir eğitim. Eğitim 3 ayrı bölümden oluşuyor. Taktik Satış Becerileri, Stratejik İkna, Satışın Demografisi ve Hizmet Satışı. Bu eğitim sizlere; anlatılanları hayata geçirdiğinizde En İyiler Kulübü’nde yerinizi alacağınızı vaad ediyor.
Bu eğitim 2018 için bir başlangıç, Hazine Evler’in hedefi her zaman daha iyisi ve daha ilerisi… Şirket olarak anlayışları paylaşarak büyümek. Sadece kendilerinin değil, çevrelerinin de gelişmesinin kendilerine mutluluk verdiğini ifade ediyorlar. Etraflarında ne kadar fazla profesyonel meslektaş olursa o kadar büyük, o kadar sürdürülebilir işlere birlikte imza atabileceklerini düşünüyorlar. Bu nedenle hep birlikte emlak sektörünün, adamızın adını güzel işlerle duyurmak ve bir fark yaratmak istemindeler…
Tek Vuruşta Satış’ın ilk 2 eğitimi katılımcıların büyük ilgi ve beğenisiyle tamamlandı. Katılımcıların, beklentilerin de üzerinde fark yaratan bir eğitim olarak nitelendirdikleri eğitimin 3.sü olan Satışın Demografisi ve Hizmet Satışı 28 Mart 2018 Çarşamba Günü – Merit Park Hotel’de 10:00-18:00 arasında olacak, yerinizi ayırmayı ve kayıt yapmayı lütfen  unutmayınız. Tüm Bilgiler için Hazine Evler Ofisi ile iletişime geçebilirsiniz.


A’dan Z’ye satış tekniklerinin etkili satış için nasıl bir araya getirilebileceğini anlatan bu kapsamlı eğitim, hem klasik satış döngüsünü hem de nöro satışın sırlarını kapsayan 18 saatlik bir eğitim.  Eğitim 3 Ayrı bölümden oluşuyor. Taktik Satış Becerileri,  Stratejik İkna, Satışın Demografisi ve Hizmet Satışı…  Bu eğitim sizlere; anlatılanları hayata geçirdiğinizde En İyiler Kulübünde yerinizi alacağınızı vaad ediyor.
Bu eğitim 2018 için bir başlangıç, Hazine Evlerin hedefi her zaman daha iyisi ve daha ilerisi… Şirket olarak anlayışları paylaşarak büyümek. Sadece kendilerinin değil, çevrelerinin de gelişmesinin kendilerine mutluluk verdiğini ifade ediyorlar. Etraflarında ne kadar fazla profesyonel meslektaş olursa o kadar büyük, o kadar sürdürülebilir işlere birlikte imza atabileceklerini düşünüyorlar. Bu nedenle hepbirlikte emlak sektörünün, adamızın adını güzel işlerle duyurmak ve bir fark yaratmak isteğindeler…
Tek Vuruşta Satış’ın İlk 2 Eğitimi katılımcıların büyük ilgi ve beğenisiyle tamamlandı. Katılımcıların; beklentilerin de üzerinde fark yaratan bir eğitim olarak nitelendirdikleri eğitimin 3.sü olan Satışın Demografisi ve Hizmet Satışı 28 Mart 2018 Çarşamba Günü – Merit Park Hotel’de 10:00-18:00 arasında olacak, yerinizi ayırmayı ve kayıt yapmayı lütfen  unutmayınız. Tüm Bilgiler için Hazine Evler Ofisi İle iletişime geçebilirsiniz.