Karmi’de Satılık Müstakil Evler

Sessizliği, sakinliği, yeşilliği ile bilinen Karmi aynı zamanda ülkemizin en yaşanılabilir bölgesi olma özelliğini uzun yıllardır koruyor.

Kendinizi adeta bir Avrupa kasabasında hissedeceğiniz, Girne’de bulunmanıza rağmen, yazın en sıcak günlerinde bile birbirinden tatlı evlerin arasında yürüyüşe çıkmaktan rahatsızlık duymayacağınız bir bölgede yaşamayı bu yazımızı okuyan herkesin istediğini düşünüyoruz.

Eğer Eşdeğer tapulu bir ev benim için uygundur diyorsanız, Karmi’de sizin için listelediğimiz birbirinden şirin bu 5 eve göz atın deriz.

1. Otantik Bir Dağ Evi

Karmi’de yaşamak istemenizin belki de en önemli sebeplerinden biri doğasıdır. Kahverengi panjurlu bu evimiz de yeşillikler içerisinde, otantik mobilyalar ile döşenmiş huzuru arayan yeni sahibini bekliyor. Detaylı bilgi için 84956 numaralı ilandaki telefon numarası ile iletişime geçebilirsiniz.

2. Küçük Ev Büyük Arsa

Köşe arsa içerisinde bulunan ve ufak birkaç tadilat dışında sizlere çok masraf çıkarmayacak olan bu ev eski olmasına rağmen depreme karşı dayanıklı olması ile de dikkat çekiyor. Bu ev bana küçük gelir derseniz, evi yıkıp arsa içerisine yepyeni bir ev inşa edebilirsiniz. Daha detaylı bilgiye ulaşmak için 140629 numaralı ilandaki telefon numarasını arayabilirsiniz.

3. Geleneksel Kıbrıs Evi

95 metrekarelik bir kapalı alana sahip olan 2 yatak odalı geleneksel ev doğa ve huzurun kalbinde bir yaşam sürmek isteyenler için ideal bir seçim olacaktır. Kiralık devlet toprağı olan gayrimenkulün kirasının bitmesine 12 yıl kalmış olduğunu belirtir, ev ile ilgili tüm detaylara ulaşmak için 144782 numaralı ilandaki telefonu aramanızı öneririz.

4. 4 Yatak Odalı Villa

Yaklaşık 15 yıllık olmasına rağmen oldukça yeni ve temiz durumda olan bu villanın en büyük özelliği, diğer ilanlarımıza göre daha fazla odaya sahip olması oluyor. 3 katlı bu villa ile ilgileniyorsanız 103798 numaralı ilanı inceleyebilirsiniz.

5. Yabancılara Özel

Belki de en dikkat çekici olan bu ilanımızın en büyük özelliği yalnızca yabancılara satışa sunuluyor olmasıdır. 3 yatak odalı olan bu ev Kıbrıs’a taşınmayı düşünen yabancı tanıdıklarınız varsa önerilebilecek bir seçenek. Evi incelemek için 138148 numaralı ilana tıklayabilirsiniz.