Projelerinizi Kara Dönüştürmek için RecExpo’yu Kaçırmayın!

Bakü’nün ve Güney Kafkasya Bölgesi’nin en prestijli Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo, Atılım Fuarcılık organizasyonu ile Bakü Expo Center’de 22-24 Kasım tarihinde meraklılarına kapılarını aralıyor.

2017 senesini 13 ülkeden 100’den fazla katılımcının sergilediği 230 proje ve 6000’in üzerinde ziyaretçi ile kapatan RecExpo, bu sene yurtiçinden ve yurtdışından birçok resmi kurum, dernek, medya kuruluşu, birliğin desteğiyle hacmini maksimuma çıkarmayı hedefliyor.

Topçu Grup, Comfort Grup, Realty Galaxy, RT Gayrimenkul, Fazlıoğlu Grup ve Besa Grup şimdiden yerlerini aldı!
RecExpo 2018’e onlarca Türk katılımcının birçok çeşitli projeleriyle katılım yapması bekleniyor. Topçu Grup, Comfort Grup, Realty Galaxy, RT Gayrimenkul, Fazlıoğlu Grup ve Besa Grup şimdiden yerlerini aldı. Ayrıca katılımcılar arasında Remax Portekiz ve Remax İspanya da bulunmaktadır. Bakü Expo Center’da her yıl düzenlenen Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı RecExpo da her sene olduğu gibi sıcak satışların olması bekleniyor.

Fuarın Gold Sponsoru: Besa Grup
Arma Resort Otel, Armada Alışveriş ve İş Merkezi, Panora Avm, İGDAŞ Hizmet Binası ve daha birçok projeyi gerçekleştiren Besa Grup gold sponsoru olarak fuarımızda yer almaktadır. 

Fuarın Marketing Sponsoru: Dubai Land Department
Dubai Land Departmanı (DLD), Orta Doğu ve dünyanın en önemli gayrimenkul temsilcisi, Mayıs 1960’da kuruldu. DLD, Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki gayrimenkul sektörünü yakından takip etmek, gayrimenkul yatırımlarını düzenlemek ve teşvik etmek ve sektör bilgisini yaymak için gerekli mevzuatı geliştirirken tüm müşterilerine üstün hizmetler sunmaktadır.

22-24 Kasım 2018 tarihleri arasında Bakü Expo Center da düzenlenecek olan RecExpo, yeni iş bağlantıları kurmak, sektördeki gelişmeleri ve gayrimenkul sektörünün nabzını yakından takip etmek isteyen profesyonellerin katılması gereken bir etkinlik olacak. Fuar hakkında detaylı bilgi almak için www.rec-expo.net sitesini ziyaret edebilirsiniz.