RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Açılış Bülteni

Gayrimenkul sektörünün en önemli buluşması : Azerbeycan RECEXPO 5. kez Bakü’de sektör profesyonellerinin ziyaretine hazırlanıyor.

Azerbeycan’ın ilk uluslararası gayrimenkul ve yatırım fuarı RecExpo, 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da 5. kez gerçekleşecek.

Türkiye’nin yurt dışında organizasyonlar yapan önemli şirketlerinden biri olan Atılım Fuarcılık 5 yıldır Azerbaycan Bakü’de, ülkenin en etkili gayrimenkul organizasyonunu gerçekleştirmektedir. RECEXPO Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 5 yıldır her sene, bir önceki seneye göre ivme kazanmış ve sektörde hatta en önemlisi Azerbaycan’da en prestijli fuarlar arasında yerini almıştır. Özellikle bürokratik düzeyde gerçekleşen Recexpo, daha önceki yıllarda Azerbaycan Cumhur Başkanı Sayın İlham Aliyev’in katılımı ile, yerel katılımcı (Azeri firmalar), Türk katılımcılar ve bunun yanı sıra Amerika, İspanya, B.A.E., Gürcistan, Portekiz, Karadağ, Polonya ve KKTC gibi ülkelerden katılımcılar ile gerçekleşmeye devam etmektedir.

2018’de Öne Çıkanlar Bakü Expo Center’da her sene Kasım ayında gerçekleşen RecExpo Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 2018 yılında Azerbaycan, Türkiye, Körfez Ülkeleri ve Avrupa’dan olmak üzere 6.200 ziyaretçi ağırlamıştır. 97 katılımcı ile 232 Projeye ev sahipliği yapmıştır. Besa Yapı’nın gold sponsoru olduğu fuarda Sur Yapı, Beyaz İnşaat, Ege Yapı, Türkerler Holding, Harmony Residences, Remax Portekiz, Remax İspanya, RT Gayrimenkul, Oral Mimarlık ve Dreamland Bakü, Dubai Land Department himayaesinde Emaar, Damac gibi sektörün öncü firmalarının katılımıyla gerçekleşmiştir.


Bu sene de yüzlerce projenin sergileneceği Recexpo’da özel indirimler ile avantajlı yatırım fırsatları ve Azeri yatırımcılarla buluşma imkânı bulabileceksiniz. 21-23 Kasım 2019 tarihleri arasında Bakü Expo Center’da düzenlenecek olan RecExpo, yeni iş bağlantıları kurmak, sektördeki gelişmeleri ve gayrimenkul sektörünün nabzını yakından takip etmek isteyen profesyonellerin katılması gereken bir etkinlik olacaktır. Fuar hakkında detaylı bilgi almak için www.rec-expo.net adresini ziyaret edebilirsiniz.