Salonlarınız için Avize Seçimi

Sık sık gelişmekte olan teknoloji, dekorasyon dünyasında da kendine yer bulmaktadır. Özellikle aydınlatma sistemleri başlığı altında bir salonu, olduğundan çok şık ya da daha basit gösterme gücüne sahip olan avizelerin seçimi ise oldukça önemlidir.

Salon tarzlarına uygun avize seçiminin püf noktalarını sizler için değerlendirdik.

Modern Salonlar için Avize Modelleri

Modern tasarımlarda özgün, sıra dışı ama aynı zamanda fonksiyonel, bazen de kişiye özel tasarımlar öne çıkmaktadır. Bu alanda modern salon avizesi nasıl olmalı araştırmalarında da modern seçimler alışıla gelmiş tasarımların çok dışında kullanımlara sahiptir. Gömme spotlar şık ve zarif salonlar oluştururken, farklı yüksekliklerde pek çok yuvarlak avizenin birleşimi bir model ise, daha modern bir hava oluşturabilmektedir. Geometrik tasarımlarda, kare siyah camlar içerisinde, sarı yuvarlak modellerde, daha geniş ebatlarda birbirinden farklı büyüklüklerde avize tasarımları da kullanım alanlarına modern bir hava katacaktır.

Klasik Salon Avize Modelleri

Daha klasik bir kullanım için mum tasarımında, şapkalı modellerde, taşlarla süslenmiş, camlı modellerde altın sarısı, gümüş zarafeti renk uyumları ile oldukça özel klasik modeller kullanabilirsiniz. Bu alanda salon avize seçimi nasıl yapılır araştırmalarınızda salonunuzun küçüklüğü, büyüklüğü, mobilyalarınızın renk uyumu ve salonun ışık alma potansiyeli mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır.