Sarah Jessica Parker ve Matthew Broderick NYC Townhouse’u 15 Milyon Dolara Sattı

New York Post tarafından elde edilen bilgilere göre, Sarah Jessica Parker ve Matthew Broderick, yaklaşık bir yıl boyunca satılmayı bekleyen New York’daki evlerini isimsiz bir alıcıya 15 milyon dolara sattılar. Çiftin, mülkü Ocak 2020’de piyasa dışı olarak 19 milyon dolara satışa sundukları bildirildi.

Parker ve Broderick, 1997’de birlikte olmaya başladıktan sonra, 2000 yılında West Village için 3 milyon doların biraz altında bir fiyata satın almışlardı. 1905 yılında inşa edilen evin, sonraki yıllarda kapsamlı bir tadilat geçirdiği bildirildi.

Parker, 2014 yılında Vogue için hazırlanan bir video için Broderick ile birlikte uzun süredir yaşadığı evinin kapılarını açmıştı. Sex and the City dizisinin yıldızı, röportaj sırasında evinin birinci katının koyu renkli parke döşemesini ve taç pervazını göstererek evinin bir bölümünü gezdirmişti. Merdivenlerde parlak desenli bir halı, salonda retro bir pinpon masası, oturma odasında yeşil tonlu duvarlar ve evin her yerinde mücevher mobilyalar içeren eklektik dekorasyon tarzını bizlerle buluşturmuştu. Ayrıca duvar ve raflarda yer alan sanatsal ürünler ve kitaplar gözlerden kaçmıyor.

Son olarak, Parker ve Broderick çifti ile üç çocukları kendileri için özel olan bu eve veda etseler de, Carrie Bradshaw yakın zamanda Manhattan’dan ayrılmayacaklarını açıklamış. Çift, 2016 yılında bir kasaba evi için 34.5 milyon dolar ödedi. Aynı zamanda evi 13.900 metrekarelik bir mega malikaneye çevirmek için, 2.100 metrekarelik özel bir bahçe ile birleştirmeyi planlıyorlar. Yakın zamanda, Morris Adjmi Mimarlık tarafından yenileme işlemlerine başlanacağı açıklandı.

73 soruluk röportajın videosunu izlemek için burayı tıklayabilirsiniz.

Kaynak:
Youtube.com
Architecturaldigest.com