Sitemizde Listelenen 10 Gösterişli Konut

Geçen hafta paylaştığımız 7 ultra lüks ev yazımızdan sonra bu hafta da, sitemizde yer alan 10 gösterişli evi sizler için değerlendirdik.

  • 1. Yeşile Doyamayanlara

Bellapais, hiç kuşkusuz adamızın en güzel yerlerinden biridir. Bunca ev arasında bu yazıyı hazırlamak ve aralarında seçim yapmak elbette ki zordu, ama bu evin bizi en çok etkileyen yanı doğa ile iç içe olması oldu. Yeşile hasret olanları adeta ormanın içinde yaşıyormuş gibi hissettirecek bu ev bizim favorilerimiz arasında yer alıyor.


Yeşile Doyamayanlara (Bellapais)
  • 2.  Huzuru Arayanlara

Bahçeli’de yer alan lüks villa, huzuru ve kaliteyi bir arada arayanlar için ideal bir seçim. 6m x 12m havuzdan dalgaların sesini dinleyebilir, denizin sonsuzluğunda kaybolabilirsiniz. En son kalite malzeme kullanılarak yapılmış olan villa için tüm detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

  • 3.  Deniz, Güneş, Kum

Listemizde yer alan gösterişli evlerden biri de son yıllarda değerlenen bölgelerden olan Tatlısu’da yer alıyor. 3 yatak odalı olan bu ev deniz, güneş ve kumu bir arada arayanlar için ideal bir seçim. Ayrıca, fiyat olarak da listemizin en dikkat çekenlerinden.

  • 4. Modern Mimari

Kıbrıs’ın en gözde kıyı şehirlerinden biri olan Esentepe’de yer alan ve 7 yatak odalı olan bu villa modern mimarisi ve kaliteli dokusu ile ön plana çıkıyor. En kaliteli malzeme ile döşenen ve eşyalı olarak satışa sunulan villanın bir de saunası bulunmakta.


Modern Mimari (Esentepe)
  • 5. Lefkoşa’dan Ayrılamayanlara

Listemizin büyük bir kısmı Girne’den oluşuyor olsada, Lefkoşa’yı unuttuğumuzu sanmayın. Lefkoşa’nın parlayan bölgesi Gönyeli’de hem 2 yatak odalı bungalow, hem de 4 yatak odalı bir taş eve sahip olmak istemez miydiniz? Devasa bir arazi üzerine kurulmuş olan bu mülk ayrıca 4 kişilik sıcak havuz ve merkezi ısıtmaya sahip.


Lefkoşa’dan Ayrılamayanlara (Gönyeli)
  • 6. Şehir İnsanı

Girne’nin merkezinde Türk Mahallesi’nde saklı kalmış mülk Ideal Home ve BBC Good Homes dergilerinde de yer almış. Aynı zamanda ayrı bir işletmeye de sahip olan evi dilerseniz sıcak bir yuva yapabilir, dilerseniz ticari amaçlı kullanabilirsiniz.


Şehir İnsanı (Girne)
  • 7. Tarihi Değirmen Evi

Osmanlı Dönemi’ne uzanan tarihe sahip bu ev, 15 yıl önce restore edilip kapılarını yeniden açmış. Banyosunda şömine bulunan bir yatak odalı ev, iki yatak odalı misafir evi, İtalyan cafe ve bir ofis olmak üzere 4 bölüme ayrılmış tarih kokan bir taş ev olarak Lapta’da yer alıyor.


Tarihi Değirmen Evi (Lapta)
  • 8. En Güzel Gün Batımı

Sıradaki evimiz gün batımını evinin bahçesinden izlemenin tadına doyamayanlar için. Girne’nin göz bebeklerinden olan Çatalköy’de bulunan bu ev büyüleyici manzarası ile kalbimizi çaldı. 

En Güzel Gün Batımı (Çatalköy)
  • 9. Hayallerinizin Villası

Şüphesiz hepimizin hayalinde Holywood setlerinde gördüğümüz türden bir ev yer alır. İşte listemizin sonuna yaklaşırken tam da rüya gibi bir evle sizleri buluşturuyoruz. İlk gördüğümüz an bizi büyüleyen ve Girne Ciglos’ta yer alan bu ev henüz proje aşamasında.


Hayallerinizin Villası (Ciglos)
  • 10. Lüks Tutkunlarına

Bir diğer proje aşamasında olan ev listemizin ilk sırasında yer alan evimiz gibi Bellapais hayranları için. Birbirinden tarz olarak farklı, konfor olarak aynı özelliklere sahip 3 adet özel tasarım villadan oluşan ve içinde sinema odası, kapalı yüzme havuzu, sauna, fitness merkezi bulunan Magic Bella villaları lüks hayatı sevenler için ideal bir seçim.

Eğer bu evler arasından bir seçim yapabiliyor ve kredi alarak yeterli bütçeye sahip olabileceğinizi düşünüyorsanız, sitemizde yer alan İş Bankası Konut Kredisi sayfasından hemen kredi başvurusunda bulunabilirsiniz.