Premium Realty
دلال Ali Kaan
Telefon +905428585588 / +903924445588

برای فروش ویلا - گیرنه, Bellapais, property-Details.north-cyprus

£ 949,000

Hızlı Bakış

101evler İlan No #253875 İlan Tarihi 22/07/2022
Konum گیرنه, Bellapais Tapu Türü اعمال عنوان ترکیه
Durum برای فروش Emlak Türü خانه ها / ویلا
Metrekare 360 m2
Oda Sayısı 4+2 Banyo 4
Bina Yaşı Proje Aşamasında Kat Sayısı 2
Eşya Durumu -    

Açıklama

Premium Realty, Girne nin tarihi ve rağbet gören Bellapais köyünün tepelerinde bir Premium proje sunuyor. Her arsa için özel olarak tasarlanmış 4 villadan oluşan bu butik proje, Akdeniz in kesintisiz manzarasına sahip Bellapais te yeni bir gayrimenkule sahip olmak için nadir bir fırsattır.


Bella tepeleri, ESK okulunun hemen arkasınd ve Bellapais in tarihi merkezine giden ana yolun hemen dışında yer almaktadır.


Konum Girne Merkeze, mağazalara, yerel süpermarketlere, özel hastanelere, yerel plajlara ve özel ve devlet okullarına kısa bir sürüş mesafesindedir.


Geniş bir ailenin modern ihtiyaçlarını karşılamak için mükemmel bir şekilde tasarlanmış bu modern proje, tüm villalarda bir bodrum alanı sunmakta olup, sahiplerine aile oyun alanı, sinema, hobi odası veya zaten geniş olan yaşam alanını genişletmek için kullanma fırsatı vermektedir. Ekstra geniş aileler, dadı, yardımcılar veya aile yaşam alanlarından ayrılmış bir misafir alanı.


Projede 4 tip villa bulunuyor. A,B,C,D tiplerinin tamamı özel havuzlu, deniz manzaralı ve bodrum katına sahiptir.


Tasarımcı, yeni evinizede konforlu bir yaşam sunmak için gereken tüm detayları sizin için düşündü.


Özel olarak tasarlanmış her villada özel yüzme havuzu, ayrı jeneratör, merkezi ısıtma ve soğutma sistemi, kapalı otopark alanına giriş için elektrikli garaj kapısı ve tercih ettiğiniz meyve ağaçlarını ve bitkileri dikebileceğiniz peyzajlı bir bahçe bulunmaktadır.


Bella Hills projesi, yeni evinizde uzun yıllar boyunca gönül rahatlığı için her detayı düşünülerek yüksek standartlarda inşa edilecek.


790.000 GBP den başlayan fiyatlar


Tamamlanma tarihi 2024 yazı için belirlendi.


**AT**

Notlar